RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
OOC - ja bocs én jövök...

13 - Narancska kifekszik

10:02.5

30 - A fekvő goblin megenged magának egy ellentámadást a közelharci dobásra, de hiába. Aztán fekve marad egy gerellyel a vállában.
28 - Konyak...
30 - Fuzz provokatívan vigyorog a "galádra" (lila aki közelít), miközben a két gerellyel megtüzdelt gobbó mellett várja a galád érkezését, eljátszva a csali szerepét.
, merre vagy? Smile
OoC - Elbujtam. Elvagyok havazva.

Konyak megismétli előző ütésést, de ezuttal a Fekete az áldozat (ooc: attack: 19 damage: 13).
Az egyszerűség kedvéért arra az esetre, ha a roll20 nem egyértelmű számomra: Eric folytatja a korábban már felvázolt programját és sorban halad mindig a legközelebbi ellenfelet megcélozva és addig pofozza, amíg van benne élet, majd megy a következőhöz. Ezt akkor szakítja meg más cselekedettel, ha valami ezt indokolja. Ilyen indok lehet újabb hobgoblin vagy a sámán megjelenése, akit gyorsan le kéne kapcsolni, vagy ha valakinek segítségre van szüksége, amelyben Eric tud segíteni.
10:02.5

30 - A fekvő goblin megenged magának egy ellentámadást a közelharci dobásra, de hiába. Aztán fekve marad egy gerellyel a vállában.
28 - Konyak kiüti a feketét.
24 - A lila gondol egyet, és szörnyű ordítás közben kibotladozik az északkeleti ajtón (nyíllal jelöltem), és eltűnik szem elől. (ebből mondjuk csak Konyak és Fuzz látnak bármit is)
18 - A földön fekvő sarlós elengedi a kardját, és vadul karattyolni kezd, pajzsát maga előtt tartva. (ebből is)
14 - A fekete kileheli a lelkét.
14 - Arkus felkapja a fejét a karattyolásra.
- Megadja magát. Hagyjuk?
13 - Eric kiüti a maradék lelket a hobóból, mert úgy ítéli, a narancs az már nagyon halott.

10:02.6
30 - Fuzz ... (már nincs kire csalogatóan nézni...)
30 - Fuzz teper a galád után erősen megparkolva a hosszúkardot, s attól függően folytatja, hogy mit lát az ajtóból. (10láb, ami 20 DT miatt)

Ha nem látja, akkor megy tovább a másik ajtóig, s ott is benéz (Kint már nincs DT terep ugye, lelépni DT-ről meg 5láb? 35lábnál tart? )
Konyak arebb lep es kivegzi a Sarlost es igy folytatva az osszes tobbit is, ha mar nincs elo ellenfel a teremben, majd johet par channel.
(05-16-2018, 10:29 AM)Konyak Wrote: [ -> ]Konyak arebb lep es kivegzi a Sarlost es igy folytatva az osszes tobbit is, ha mar nincs elo ellenfel a teremben, majd johet par channel.

Mindjart hozok meg parat addigra Smile
Utolso dt field az ajtóban a láda.
Amikor Fuzz odaér, nem látja a galádot, csak egyenes folyosót (roll20 update később). Ha továbbmegy, akkor jelöld az útvonalat, és megmondom, hol történik bármi is.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről