RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
OOC - ha kérdés akart lenni, akkor: nem, nincs Arkus spell list-jén az Entangle (nem shaman, hanem cleric)
(03-27-2018, 09:27 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - ha kérdés akart lenni, akkor: nem, nincs Arkus spell list-jén az Entangle (nem shaman, hanem cleric)

OOC - arra gondoltam, h azonositas utan milyen esellyel tudja felolvasni a spellt mint divine spellt, vagy nincs ra semmi plusz ugye, UMD-vel Fuzznak van a legnagyobb eselye felolvasni?
EDIT: Arkusnak nem kell Abilityt emulalni, Fuzznak DC26 lenne UMD-vel.
OOC - mármint UMD, vagy tényleg attól félsz, hogy a tekercs majd el akar téged gáncsolni?
(03-27-2018, 06:55 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Erki bólint Fuzz javaslatára és a gnóm nyelvű tanácsra is.
A megbeszélésen Arkus támogatja a tervet, bár az egykedvű, szűk szavú megjegyzésből Ericnek van egy olyan érzése, hogy inkább mindegy, minthogy támogatná.

- Ha Demet el akarjuk hozni, előbb az összes goblint ki kell írtani. Addig nincs biztonságban és tuti nem is lenne hajlandó eljönni.

- Én a koboldokban sem bíznék vakon. - jegyzi meg Arkus.

- Ha a lányt el akarjuk vinni a családjához, akkor minimum az összes goblint ki kell írtani előbb, de még azt is ki kell találni, hogy így megkötözve hogyan tudjuk felvinni az indákon.

- Ez nem lehet gond, ha fönt biztonságos a terep. - véli Arkus.
OOC - kötélen felhúzni a maximum load dupláját tudod asszem, szóval ha elég jól meg van kötve, nem gond... de ki tudja, hátha jön magától Smile

- Ha az összes goblint kiírtottuk, vajon a koboldok mit fognak tenni?

- Miért is nem nyírtak még ki minket? Aligha hálából. - kérdi az ork.

- Bár Eric nem akarta a druidát megölni -- főleg nem a lány kikérdezése előtt --, ha már így alakult, valahogy tényleg tudatni kéne a goblinokkal (nem feltétlenül a feje felmutatásával persze) és megnézni, hogyan reagálnak rá. Hátha változik az attitűdjük velünk szemben.

- Hm, erőből meggyőzni őket? Működhet. - véli ismét Arkus.

Arkus vállaszai többségére egyetértően bólint Eric. A koboldok esetében -- szintén egyetértően -- megrázza a fejét (szerinte sem hálából, hanem számításból) Eric szerint a koboldok pont annyira ellenségnek tekinthetőek, mint a goblinok.

A goblinok elleni hadjárat tervezgetésénél megjegyzi: Tudjuk, mennyien vannak? Persze a hangnemből érezhető, hogy költői kérdésnek szánta, hiszen a válasz egyértelműen: nem.
Eric emlékeire támaszkodva legalább hatan maradhattak életben a lenti kommandóból. Nem volt köztük Grenl, sem az asszonyok, gyerekek (kivéve a harcos nőket). Egy biztos: Dyrra legalább két hobgoblinnal végzett. De vajon mennyi volt összesen?
(03-27-2018, 11:31 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - mármint UMD, vagy tényleg attól félsz, hogy a tekercs majd el akar téged gáncsolni?

OOC - nem gancsolni, hanem belegabalyodni
(03-27-2018, 11:52 AM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]A goblinok elleni hadjárat tervezgetésénél megjegyzi: Tudjuk, mennyien vannak? Persze a hangnemből érezhető, hogy költői kérdésnek szánta, hiszen a válasz egyértelműen: nem.

Reméljük mind ott voltak amikor lefelé jöttünk, s reméljük annál nem többen. Ti mennyivel találkoztatok legutóbb?
Ha tudjuk elsőnek a sámánt és a főnököt szedjük le, Konyak kezelésbe veheti a főnököt, Gábriel meg én a sámánra koncentrálunk.
Feltételezhetjük, hogy van őrség a feljárónál, de ez egy kisebb teremből indul lefelé, s legutóbb a goblinok többsége nem volt ott, de a főnök igen. Ha gyorsak vagyunk elfoglalhatjuk a kis termet, s utána már csak az ajtón bejövőkre kell koncentrálni.


A kardhüvely hegyével felvázolja, hogy miként is nézett ki a fenti terem szerinte, ki hol volt és mennyien a goblinok és hobgoblinok közül legutóbb, stb.

Nyilván Konyaknak és nekem sötétben, a lentről beszürődő gombák fényének homályában, kellene másznunk ahhoz, hogy az erősebb felszűrődő fényt ne vegyék észre túl korán a goblinok. (ooc - az indás terület is low-lightos volt?)

Ha mindenki végzett a reggeli teendőkkel, beszól Fuzz Erkinek gnómul, hogy máris elmegyünk goblint írtani, s mehetünk közben. Gábriel előre felderíti a szobákat, mint legutóbb. DM, szólj ha odaértünk a műhelyekhez. Lehet ott vannak, s hiába tervezgetünk Smile

OOC - DM, a fenti lejárati részről tudsz egy screenshotot küldeni, már nem emlékszem (de karik biztos igen), h sarokban volt-e, de talán éppen nem, s minden irányba ki lehetett még lépni. Illetve ez egy külön szoba volt emlékeim szerint ahol a főnök trónolt, s a goblinok többsége nem volt ott alapból, hanem egy déli teremben.
OOC - libasorban tudunk csak kimászni, azt írtad, de elférni kikerülni egymás ki lehet másik indán (áthaladni baráti mezőn?) S elreppeni mellette, pl. Gábriel Eric mellett?
Fuzz úgy emlékszik, hogy az indás kürtőben volt némi halovány bíborszín derengés, odafenn pedig fáklyák égtek. A kürtő a kerek terem közepére érkezett, onnan északnyugatra volt a "trón", keletre és délkeletre pedig két ajtó.
OOC - csat vmiért nem megy, próbálom emailben elküldeni
(03-28-2018, 11:16 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Fuzz úgy emlékszik, hogy az indás kürtőben volt némi halovány bíborszín derengés, odafenn pedig fáklyák égtek. A kürtő a kerek terem közepére érkezett, onnan északnyugatra volt a "trón", keletre és délkeletre pedig két ajtó.
OOC - csat vmiért nem megy, próbálom emailben elküldeni 

OOC - megérkezett, köcce, a keleti ajtó nem is volt nyitva, nem jött onnan "még" senki a múltkori harc idején?

Akkor jobb a helyzet, ha voltak fáklyák és derengés (látunk, de mehet stealth). A fentieket felrajzolja és megosztja a többiekkel. Ha a trónon ül akkor gyorsan körbe kellene venni a főnököt, úgy kelle érkeznünk. Ha nincs bent, akkor viszont biztosítani a szobát a déli ajtó felöl. 
Számíthatunk javelin záporra is az elején.
Vágjunk bele.
OOC - az ajtók állását ne nézd, az valamikor múltban mutatott egy állapotot.