RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Az asztalra a polcokról lehet a sok vackot odapakolni. A polcok lebontva csak sitt, nem egy nagy masszív valami, mint szekrény. De ehhez akkor ott kell lennie, ahol a foglyok, és utána jön ki "idekint őrizni", jól értem?
Álljunk meg egy szóra. Dehát minden át van már pakolva a nyugati oldalra, hiszen azért töltöttünk el vele anno kb. plusz 1 órát a take20-n kívül, hogy átrendezzük a szobát. Az egész szobát átdurtuk, asztal, szekrények, minden nyugatra van pakolva amennyire lehet, íratok külön kupacban kigyűjtve, hogy majd el tudjuk talicskázni a városba. S utána vittük be a foglyokat kintről a keleti falhoz.

Belák holttestét behozzuk, valahova keletre jó lesz lerakni egyelőre. Majd holnap elássuk (vagy a gobbó fogoly), ma már ástuk eleget. Kell Ericnek a feje? Volt valami szó róla, hogy felmutatjuk a gobbóknak Smile A szakadt köpenyét Fuzz leveszi, rongynak jó lesz még, meg batyunak.

Lány megkötözve és szája is betömve, ugye?

Egy valaki őrködik kis szoba ajtajában, többiek alszanak bent a kis szobában? Ebben az esetben viszont lehet jobb ha a déli ajtó nyitva marad, hogy tudjon szólni, ha támadnának, illetve észre vegye, ha a lány ébredezne. Fuzz úgy tervezi az őrködés részét, hogy ki-be járkál az ajtón.
Ha legalább ketten őrködnek egyszerre egy kint, egy bent, akkor lehet csukva, csak nem alszik el mindkettő egyszerre Smile
Vagy mind kint alszunk a DT terepen és az ajtót bezárjuk (van kulcsunk), csak a lány lesz bent? 
Fuzz vállalja, hogy alszik elsőnek, s 8 óra múlva kel Smile

Fuzz támogatja az alvást a gobbó Fához helyezése után. Megkéri Konyakot, hogy segítsen neki, mivel ő olyan jó erősen tud kötözni. (kötél volt lovag cuccai közt)
A fához értve Fuzz megérinti (egyszer asszem már megtette és akkor túlélte), majd elmondja neki, hogy sajnos Belákot megölték a fellázadó goblinok, de halála előtt ránk bízott, hogy gondodat viseljük. Hoztunk is egy goblint.
Belerakjuk gobbót az egyik barázdába, majd körbekötözzük a fához, hogy ne tudjon elszökni. A lába keze marad külön megkötözve mint eddig.
Fuzz is leellenőrzni Konyak kötözését, majd mehetünk vissza aluszkálni.

Lőn reggel.... Smile
OOC - döntsétek el, hogy a sok kötözéshez kinek a kötelét használjátok, mert jó pár fele szét kell szabni (Sharwyn-sonka, Döbrögi-sonka, Döbrögi-kötözés).

A fogoly tiltakozik és próbál mondani valamit, de ha a szája be van kötözve...
Arkus nem örül a gondolatnak, hogy Bélák és Sharwyn hullája egy légtérben legyenek.
(03-15-2018, 12:15 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - döntsétek el, hogy a sok kötözéshez kinek a kötelét használjátok, mert jó pár fele szét kell szabni (Sharwyn-sonka, Döbrögi-sonka, Döbrögi-kötözés).

A fogoly tiltakozik és próbál mondani valamit, de ha a szája be van kötözve...
Arkus nem örül a gondolatnak, hogy Bélák és Sharwyn hullája egy légtérben legyenek.

OOC - Sztem csak Konyaknak volt eredetileg, többiek minimál cuccal jöttek. Gondolom ezt használtuk már korábbi gobbókhoz is, s ez lett szabdalva. Ha jól emlékszem volt neki sima kötele is. Bárkié is volt, lényeg, hogy sonka kötözéshez azt használtuk amit eredetileg. Most egy darab felszabadult, mert Beláknak már nem kell, a goblinon maradt ami rajta volt, ha volt, ha nem megkapja Belákét. Fához kötözéshez szabdalás lélkül a lovag szelyemkötele.
EDIT: Ja, nem, eszembe jutott közben honnan szereztünk kötelet, amikor Erkit és a koboldokat kiszabadítottuk ott volt kötél. Vagy nem hoztuk el Smile


A fogoly magánál van már? Lemaradtam valamiről? Gyógyította valaki? Legutóbb ott tartottam, hogy Konyak nagyon megcsapta.
Ha tiltakozik, mert valaki kivette már, akkor nem kap pecket. Már nem emlékszem, lehet ő végül nem kapott csak kötözést, ezért volt kérdőjel. De most hogy beszélünk róla úgy rémlik Konyak peckelni akarta, de Erki sértődött, végül csak kötél lett belőle, s Fuzz ment Erki után. Szóval csak kérdem, hogy tudjak most milyen állapotban van alvás előtt.

Vagy a gobbó fogoly tiltakozik? Ő van magánál? Az ő szája nem volt sztem bekötve, nem spellcaster.


Sharwyn hullája? Megint lemaradtam valamiről? Sharwyn még nem hulla és a kisszobában van, Belák meg kivül DT terep alatt keleten.
De ha Dyrrara gondoltál, akkor elvihetjük a Fától nyugatra Belák hulláját, ha az jó Arkusnak, ha nem, akkor legyen ahogy akarja, egyelőre kint hagyjuk az ajtó előtt.
A gobbó hullák miatt miért nem tiltakozott Arkus? Elvégre goblinok ölték meg Dyrrat, nem Belák Smile
Sharwyn szájában nincs pecek, mert Eric kiszedte, amikor átvitték a lányt Arkussal.

Eric egyébként azt javasolja, hogy Erki és Arkus közül valaki mindig legyen a lány mellett. Ő is vállalja az egyik őrséget bent, de gyógyítani nem tud, legfeljebb, ha Erki elmagyarázza neki, mit csináljon.
a goblinról beszéltünk, hogy tiltakozik, őt akartátok fához kötözni, nem?
egyébként... mondta vki, hogy nem spellcaster? Tongue
Kötél OK
Eric: az a terved, hogy +1 rank heal-re? mert akkor jó úton haladsz Smile
Szerencsére nem értjük, hogy mit tiltakozik, mert Erki alszik már?
Persze azt látjuk, hogy tiltakozik, meg hogy magánál van, de elmondjuk neki, hogy "Relax. No problem."
Ezekszerint érti hova akarjuk vinni, vagy csak a Fánál, a kötözéskor tiltakozik csak?
Amíg nem láttuk spellcastolni, addig nem spellcaster a gobbó Smile

Őrség összeállítást leírja valaki ki hogy szeretné, nekem mindegy lényeg, hogy Fuzznak 8 óra kell.
Fuzz csak sima őrködést tervez, lányt ápolgatni nem tervez, nem gyúr a heal checkre.
Mielőtt elalszik elengedi G.-t, amikor őrködik, akkor magához hívja, s vele ketten őrködnek. G. a szokásos helyen kint a folyosón, Fuzz meg a kisszoba ajtajánál, időnként ki-be járkálva.
Ha megfelel másoknak is, akkor esőként alszik, s utána folyamatosan őrködhet G-vel.

pl. hogy jól kipihenjük magunkat, de legyen 2 őr? Konyaknak is kell a 8 óra, ugye? Konyakot és Erkit nem raktam egyszerre, amíg ki nem alusszak magukat, jobb ha nem tárgyalnak Smile
Eric-Konyak 2 óra
Konyak-Arkus 2 óra
Arkus-Erki 2 óra
Erki-Eric 2 óra
Fuzz-Gábriel 4 óra
Nem tudni, Erki alszik-e, amikor a goblint a fához kötözi, aki azt teszi.
Igen, csak a fánál, a kötél láttán találja ki, hogy mi a terv, és az ellen tiltakozik.
Őrség nekem mindegy, mondjuk, hogy így volt.
Ha valaki szeretne az őrsége alatt valami egyebet is csinálni (pl beszélgetni az őrtárssal), akkor nyitok neki egy 9 és feledik thread-et. (NPC-vel őrködés esetén lehet privátban v emailben v jabberen Smile is )

Egyébként pedig:

Nyolcadik nap, reggel 9 körül
Mivel Fuzz Gábriellel őrködött én ezt most kihagyom, sokak örömére, az marad titokban mit beszéltek egymással Big Grin
Még annyi, hogy amikor ő őrködik, akkor kb. félóránként elküldi Gábrielt, hogy nézzen rá a gobbóra, ott van-e még a fához kötve.

Fuzz reggel 9 körül ébreszti mostmár a lusta bandát Smile (ooc - spelleket frissítem hamarosan)
"Jó reggelt, hamarosan kezdődik a goblin-vadászat!!! Készen álltok?"

Megnézi mi a helyzet Sharwynnal.
1. Ha nincs még ébren, akkor majd szakvéleményt kér Erkitől és Arkustól miután összekapták magukat, hogy szerintük mikor ébredhet.
Kér egy kis vízet is egy kulacsba, vagy bármi más tárolóba. (Create waterrel van vízellátásunk, ugye? Máshol nem volt víz idelent? )
Utána hagyja őket imádkozni, stb.
Addig G-vel elnéz a fához, hogy mi a helyzet a gobbóval, él-e még, stb.
Konyakot is elhívja magával, hátha számít, hogy ő ölte meg Belákot (bár a fa nem látta), valamint ő kötözte oda gobbót, mégha Fuzz kérte is, lehet ő lett csak a Fa ura, s nem mi.
Fuzz szépen beszél a fához, becézgeti, ismét elmondja neki a tegnapi rizsát, hogy Belák meghalt, mostmár mi gondozzuk, stb, s közbe megöntözi egy kicsit, hogy komolyan vegye.

2. Ha a lány ébren van, akkor kezdődhet az ismételt kihallgatása.
Konyak bunsegedkent megtartja goblint, de a kotozest Fuzzra bizza. Utana azert ellenorzia csomoit.