RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Természetesen. Mondjuk, hogy max 48 órát várok, abból már 26 letelt.
Konyak arebb lep es varja a felderitest.

Ooc - Szerintem kezdj az eidolonnal aztan summon.
Eric is felkészülten vár. Hagyja Fuzzt, hogy gyakorolja a hadvezérkedést.
Fuzz latva h rabiztak a dontest kuldi G.t majd ha tuljutott par gerelyen es biztonsagos az inda megindul o is utan az elso gerelyig. Megvizsgalja o is.
Felfelé menet Gábriel megvizsgálja a legalsó gerelyt közelről, s nem a hegyét kerülgeti, hanem a nyelénél kerüli meg. Miközben az indákba kapaszkodik, megfogja a gerelyt a karmaival, hogy lássa mennyire stabil, s megpróbálja kihúzni azt. A gerely azonnal enged egy kicsit, és Gábriel azonnal észreveszi, hogy nem a falba, hanem az indák közé volt beékelve és még mindig bele van gabalyodva legalább egybe.
Gábriel hagyja a gerelyt, s megy fel tovább. Ha biztonságos az inda, eltekintve a gerelyektől, akkor Fuzz követi a mászásban.
Ahogy Gábriel hagyja a gerelyt, és tovább mászik, a gerely kissé lejjebb csúszik, himbálózik az utolsó indán, hegyével lefelé... és ekkor odafentről elszabadul a hat gerely!

A gerelyek szerencsére többnyire lepattannak a tehetetlenül kapaszkodó denevérszerű lény szuperkemény irhájáról, de egy mélyen belé fúródik (AC23, -2hp) és Gábriel érzi, ahogy bénító méreg árad szét az ereiben! (-3 Con, fort save: 10+1)

A többi gerely ártalmatlanul a földre potyog (mind a hat, az indás is).

Roll for initiative!

OOC - ha mégse +1 Fort-ja lenne, szólj, bővebben OOC thread. A sebzést és a con damage-t NEM vontam le.
Fuzz és/vagy Gábriel elgondolkodik, hogy vajon honnan szedtek ezek a gobbók méregdrága mérget, s eddig miért nem használták ha volt nekik. Lehet összefogtak a koboldokkal? Elvégre ők a csapdák mesterei? (Fuzz int check 9, Gábriel: 11)

A felső hat gerelyt dobták rejtőzködő gobbók vagy ennyire lazák voltak a lentihez képest, hogy mind egyszerre kiszabadultak maguktól az indákból? Utóbbi esetben nagyon precíz csapda.

Feltételezhető, hogy amelyek a földre potyogtak azon még van méreg? Látható nyoma a hegyén?

Gábriel init: 13.03
Fuzz init: 12.10
Init: 16.02
Fedezékbe mielőtt körbevesznek minket! sziszegi Eric, miközben dob egy Init: [1d20+2] = 18+2 = 20-t.