RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(03-21-2018, 04:21 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Konyak bunsegedkent megtartja goblint, de a kotozest Fuzzra bizza. Utana azert ellenorzia csomoit.

OOC - Konyak CMB-je sokkal jobb mint Fuzzé, mivel már nem dexből megy a kötözés ezért javasoltam Konyakot
nem dexből megy? escape artist, bővebben ooc thread
(03-19-2018, 12:31 PM)Fuzz Wrote: [ -> ]Mivel Fuzz Gábriellel őrködött én ezt most kihagyom, sokak örömére, az marad titokban mit beszéltek egymással Big Grin
Még annyi, hogy amikor ő őrködik, akkor kb. félóránként elküldi Gábrielt, hogy nézzen rá a gobbóra, ott van-e még a fához kötve.

Fuzz reggel 9 körül ébreszti mostmár a lusta bandát Smile (ooc - spelleket frissítem hamarosan)
"Jó reggelt, hamarosan kezdődik a goblin-vadászat!!! Készen álltok?"

Megnézi mi a helyzet Sharwynnal.
1. Ha nincs még ébren, akkor majd szakvéleményt kér Erkitől és Arkustól miután összekapták magukat, hogy szerintük mikor ébredhet.
Kér egy kis vízet is egy kulacsba, vagy bármi más tárolóba. (Create waterrel van vízellátásunk, ugye? Máshol nem volt víz idelent? )
Utána hagyja őket imádkozni, stb.
Addig G-vel elnéz a fához, hogy mi a helyzet a gobbóval, él-e még, stb.
Konyakot is elhívja magával, hátha számít, hogy ő ölte meg Belákot (bár a fa nem látta), valamint ő kötözte oda gobbót, mégha Fuzz kérte is, lehet ő lett csak a Fa ura, s nem mi.
Fuzz szépen beszél a fához, becézgeti, ismét elmondja neki a tegnapi rizsát, hogy Belák meghalt, mostmár mi gondozzuk, stb, s közbe megöntözi egy kicsit, hogy komolyan vegye.

2. Ha a lány ébren van, akkor kezdődhet az ismételt kihallgatása.

Nagy a csend, ezért tovább ébresztgeti a bandát, míg valaki nem válaszol. Smile
OOC - Eric él még?
(03-23-2018, 08:53 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - Eric él még?

OOC - Van rá esély. Egyébként szoktam nézni a posztokat, csak időm nem volt reagálni is rájuk. Viszont Eric nem javasolta a druida fejének levágását, hanem Fuzz fenyegetését akarta erősíteni egy kicsit a levágott fej bemutatásával. Ugyanakkor nem is annyira rossz ötlet, ha már úgyis hulla lett közben...
Konyak vallalja a csomok szorosabbra huzasat, ergo lehet az o magasabb CMB-jevel dobni , de a "fogonosz" itt most a kiserletezo Fuzz o kotozi oda eloszor a gobeszt, amig Konyak tartja. Big Grin
(03-23-2018, 02:38 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Konyak vallalja a csomok szorosabbra huzasat,  ergo lehet az o magasabb CMB-jevel dobni , de a "fogonosz" itt most a kiserletezo Fuzz o kotozi oda eloszor a gobeszt, amig Konyak tartja. Big Grin

Nem fogonosz, csak egy naiv felgnom, aki azt hiszi igy segithet a lanyon, ha esetleg sikerulne a fa felett atvenni az uralmat. Smile
Miota olyan durvan kicsinaltak Dyrrat a gobeszek azota nem igazan sajnalja ezt a nepseget, nem veszi oket humanoid szamba. Bar nyilvan sosem szivlelte a goblinokat es koboldokat sem mint gnom, de a gobbok ezzel most nagyon elrugtak a pottyost.
OOC - kíváncsi voltam, mikor esik le a tantusz, hogy Eric nem a druidát, hanem Dyrra gyilkosait akarta lefejezni... meg hasonló szépségek. De arra is kíváncsi voltam, hogy Eric kezdeményez-e valamit, amíg Konyak és Fuzz alszik, hátha bejön egy kis bonyodalom Smile De neeeem, ti ilyen mindenki-egyért típusúak vagytok Smile Szóval reggel kilenc.

A goblin valamikor az éjszaka közepén felhagyott a nyüszítéssel, legalábbis már nem hallatszik el a táborhelyig.
Sharwyn talán túlzás, hogy kihallgatható állapotban van, de kezd magához térni.

Arkus és Erki is felébred Fuzz lelkes nap(?)köszöntőjére. Az ork összeszedi magát, páncélt, fegyvert ölt. A gnóm még ezelőtt meglátogatja Sharwynt, és utána megy vissza a saját kis rejtett zugába, öltözködik, és csöndes imába fog.
Konyak megnézi az északnak menő folyosót, jönnek-e a gobbeszek vagy mások. Aztán ellenőrzi a fanyűvet.
(03-23-2018, 08:53 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - kíváncsi voltam, mikor esik le a tantusz, hogy Eric nem a druidát, hanem Dyrra gyilkosait akarta lefejezni... meg hasonló szépségek. De arra is kíváncsi voltam, hogy Eric kezdeményez-e valamit, amíg Konyak és Fuzz alszik, hátha bejön egy kis bonyodalom Smile De neeeem, ti ilyen mindenki-egyért típusúak vagytok Smile Szóval reggel kilenc.

A goblin valamikor az éjszaka közepén felhagyott a nyüszítéssel, legalábbis már nem hallatszik el a táborhelyig.
Sharwyn talán túlzás, hogy kihallgatható állapotban van, de kezd magához térni.

Arkus és Erki is felébred Fuzz lelkes nap(?)köszöntőjére. Az ork összeszedi magát, páncélt, fegyvert ölt. A gnóm még ezelőtt meglátogatja Sharwynt, és utána megy vissza a saját kis rejtett zugába, öltözködik, és csöndes imába fog.

OOC - Ezt nem tudom honnan szeded, nekem nem rémlik ilyen, hogy a goblinok lefejezése szóba került mostanában, de lehet. Csak arra emlékszem, hogy többször szó volt róla, hogy "hullák".
Erre a postra utaltam (én vagy Fuzz már nem is tudom), amikor Belák lefejezéséről szólt Eric: http://forums.rpgaddicts.com/showthread....8#pid31568, "Mindenesetre kíváncsi vagyok, ha a fejét felmutatjuk a goblinoknak a teste nélkül, akkor felengednek-e bennünket"
De ahogy a fenti postjában is megerősítette, intimidatenek szánta csak, bár most hogy már úgyis hulla, mindegy neki. Ha még kíváncsi, tőlem megcsinálhatjuk valamilyen formában, de Fuzz nem esik neki lefejezni. Sztem ettől nem engednek fel, esetleg egy natural20 diplomacyval egybekötve talán, de megfélemlítésnek, összezavarni őket talán valamit használhat, ha G. felröppen vele előre. De tervet sztem OOC threadben beszéljük meg nagyjából ezért vetettem fel ott.

Fuzz is hagyja még pihenni a lányt, ne essünk mindjárt neki, mert Erki is meglátogatta, addig akkor a korábbi post szerint vízzel elment a fához G-vel megnézni mi a helyzet, stb. http://forums.rpgaddicts.com/showthread....6#pid31806
Majd visszajött. Visszajött? Smile
Most olvasom Konyak postját, jött akkor ő is ellenőrizni...  

Utána készen áll a kihallgatásra, megvárja míg a lány kicsit magához tér, s mindenki elhelyezkedik oda ahova akar. Konyak és Erki kint, többiek bent?