RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
OOC - van jelentősége? Smile lásd ooc thread

Amikor Konyak nekiáll a vadhús nem túl szakszerű bontásának, akkor a kecses antiloptest lassan visszaváltozik viseltes köpennyel borított, de azzal együtt cafatokra szaggatott Bélákká.
Ezt nemnek veszem - mondja Fuzz utalva arra a kérdésére, hogy szóljunk-e a többieknek

OOC - Sztem Konyak FF volt az alkalmazott init szerint, azért nem volt aoo-ja és ready
(03-13-2018, 05:55 PM)Fuzz Wrote: [ -> ]Ezt nemnek veszem - mondja Fuzz utalva arra a kérdésére, hogy szóljunk-e a többieknek

OOC - Sztem Konyak FF volt az alkalmazott init szerint, azért nem volt aoo-ja és ready

Fuzz magában dillemázik.
De csak tudniuk kellene róla mi történt, mégha nem is segíthetnek már rajta. Talán jobb is így mindenkinek....

Elviharzik a kis szoba ajtajáig és kopogtat kettőt, mert nem bírja ki, hogy ne pofázza el a történteket.

Eric, Arkus, odabent minden rendben? - kérdezi, de már közben hirtelen be is nyit - Képzeljétek mi történt! Belák egy szempillantás alatt átváltozott egy démonfejű, őztestű lénnyé, s megpróbált kereket oldani. Éppen csak el tudtuk kapni a folyosón, hogy ne szökjön meg.... Aztán most meg visszaváltozott.... De úgy nézem többet már nem trükközik. Megnézitek?
(03-13-2018, 06:12 PM)Fuzz Wrote: [ -> ]Eric, Arkus, odabent minden rendben? - kérdezi, de már közben hirtelen be is nyit - Képzeljétek mi történt! Belák egy szempillantás alatt átváltozott egy démonfejű, őztestű lénnyé, s megpróbált kereket oldani. Éppen csak el tudtuk kapni a folyosón, hogy ne szökjön meg.... Aztán most meg visszaváltozott.... De úgy nézem többet már nem trükközik. Megnézitek?

Eric ezt feleli: Kötözzétek meg újra, de úgy, hogy ne tudjon többet trükközni. Mielőtt újra foglalkozunk vele, szerintem a lányt kellene megpróbálni ismét kihallgatni. De ezúttal javaslom, hogy Konyak ne legyen jelen, hátha akkor sikerül megnyerni a bizalmát. Ha sikerült vele értelmesen beszélni, akkor majd újra kihallgatjuk a druidát is.
Eric-kel ellentétben Arkus olvas a sorok között.
- Fölösleges. Gondolom, Konyak kapta el, és még mindig gyurmázik vele, azért nincs itt.
(03-13-2018, 07:12 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Eric-kel ellentétben Arkus olvas a sorok között.
- Fölösleges. Gondolom, Konyak kapta el, és még mindig gyurmázik vele, azért nincs itt.

OOC: Pedig meg akartam adni Fuzznak az örömet, hogy elmesélhesse...  Sad Big Grin
(03-13-2018, 07:12 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Eric-kel ellentétben Arkus olvas a sorok között.
- Fölösleges. Gondolom, Konyak kapta el, és még mindig gyurmázik vele, azért nincs itt.

Gyurmázik? Ja, úgyis lehet mondani. A lényeg, igen, arra céloztam, hogy szerintem már nem hallgatjuk ki többet, hacsak nem tud valaki a holtakkal is beszélni közületek.
(ooc - speak with dead valaki? Smile)

Kiváncsi vagyok a lány reakciói változni fognak-e most, hogy Belák már nem él. De továbbra is azt mondom ma már ne zargassuk, pihenjen holnapig, aztán reggel kikérdezzük újra.

Viszont Belák holttestét kikötözhetnék a Nagy Fához az egyik barázdába, hátha belőle is fazombi lesz, s a lány felszabadul. Vagy talán ezáltal mi leszünk a Fa Urai, s felszabadíthatjuk a lányt. Ki tudja.

(OOC - a barázdákról IC még nem beszélt)

Beszéd közben megpillantja a gobbó foglyot is.

Várjunk csak! Vele mi a helyzet? - mutat a gobbóra - Mi lenne, ha őt raknánk inkább a barázdába? Egyetlen esélyünk, hogy megmentsük a lányt, ha átvesszük a Fa feletti irányítást Beláktól. Most, hogy ő már nem él, van rá esélyünk. Vagy mi más lehet a Fa feletti irányítás átvételének módja? Mit csinálhatott vele Belák, hogy neki engedelmeskedett a lovag és a lány?
Persze először megpróbálhatjuk megmondani neki, hogy Belák már nem él, s ránk hagyományozta, hogy gondját viseljük, hátha megérti, elvégre különleges fa. Esetleg megöntözzük, megmetszük, szép szavakkal beszélünk hozzá.
Ha a goblin vagy a lány már szótfogad nekünk, akkor tudjuk, hogy hatásos volt az átvétel, ha nem, hát nem vesztettünk semmit. Esetleg egy goblint.
Mi a véleményetek? Vagy várjuk meg vele Demet? Valószínűleg jobban ért a fákhoz mint mi. De egy goblinpróba nem tart semmiből, ha most nekilátunk, reggelre meglátjuk mi lesz vele.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de aztán jó lenne már végre felmenni, friss levegőt szívni és napsütést látni. - mondja kissé elkalandozva egy törpnek és egy orknak

OOC - amennyit Fuzz pofázik még akkor sem érnének oda időben, ha Konyak nem segítette volna át a túlvilágra Smile
- Oké a lányt becsukjuk a szobába mindig van vele valaki aki terrorizálni ápolni akarja őt. Én a magam részéről nem mutatkozom amíg csatazajt nem hallok vagy nem hívtok. Ha a lány egyedül lépne ki a szobából akkor részemről halott ember. A könyveit, komponenseit, ... idekint őrzöm.

A szobából nyugatra a folyosóról nyiló ajtót elbarikádozza Konyak. Kettős célal:
- véd a goblinok ellen
- a lány sem tud oly könnyedén megszökni.
Belülről neki van tolva az íróasztal. A folyosó felől is elbarrikádozza?
A csapat ezek után végre nyugovóra tér, és bezsebeli a napi betevő xp-t? Smile
Nem, csak belulrol pakol meg oda dolgokat, asztalt csereli szekrenyre, ... vagy barmi hasonlo amit jonak talal. A lenyeg, hogy miel jobban el legyen torlaszolva belulrol.