RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
7. kör - Fuzz most csendben marad egy körig ismét és kikukkant annyira, hogy rálásson a déli ajtóra, de coverben maradjon, s most próbálja meg becsukni open/close spellel.
Lullaby innentől 2 körig marad csak
Gábriel visszaosonrepül terv szerint a fal mellett a Fuzz feletti mezőre (30ft move).
Konyak közelebb jött tárgyalni, de a tárgyalást Fuzz vezeti.

OOC - Konyak ki be járt, hogy észre vegye, hogy ha hátba akarnák támadni őket. Ekkor hallhatta volna meg a törpe és ork csattogásást, de felejtsük el.
OOC - ahol Eric áll, onnan kb DC6 meghallani a kiabálást Smile úgyhogy igen, meghallja, és válaszol, amíg Fuzz hatásszünetet tart.
Arkus nem ordít már? Smile Nem valami 2 percet írtál, hogy addig ordít? 
Lehet akkor ismét normálisan "kiabálni"?


8. kör
Mindenki nyugodjon meg!!! Tartsuk magunkat a megállapodáshoz! Mindjárt jön, a tiétek, ahogy megbeszéltük! - húzza az időt Fuzz, közben gyógyít egyet Gábrielen (+4HP).

OOC - jelezd, ha mehet tovább
Nem kell körözgetni, mehet, amíg tudjátok, mit csináltok együtt és nem külön-külön.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
(01-29-2018, 06:54 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Nem kell körözgetni, mehet, amíg tudjátok, mit csináltok együtt és nem külön-külön.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

Rendben, akkor feltételezem a fentiek sikerültek, azaz Gábriel visszaért, gyógyult, talicskás ajtó csukva. Illetve utoljára Fuzz dumált, s most vár, húzza az időt, hogy Eric, Arkus felzárkozzon, mivel végül megjöttek, hadd vegyenek részt a buliban, Arkus biztos elszeretne beszélgetni a gobbókkal, bár Fuzz tenyere is nagyon viszket már, s nagy erőfeszítések árán, diplomáciai képzettségének köszönhetően türtőztette csak magát és válogatta meg szavait.

Gábrielt előrébb küldi 5 lábat, hogy az oszlop árnyékában bújjon meg és onnan figyelje a nyugati ajtót, amit eddig ő figyelt, jelezzen gnómul, ha lát valamit.
Egy újabb lullabyt nyomat a szokott helyre, biztos ami biztos, majd arébb osonkodik és a szabóműhely ajtaját is becsukja, majd délre osonkodik és a patkányműhely ajtaját is becsukja.

Ha mindkét ajtó csukva, akkor átosonkodik nyugatnak 5 lábat, majd mage handdel elmozgatja a köpenybe tekert aranyrögöt nyugatra (jelölve). Ő is figyeli onnan a nyugati ajtót miközben a nyugati ajtó közelébe is nyomat lullabyt, s arra koncentrál.

Itt az aranyrög, itt felejtettétek!

Egyelőre ennyi, ha esetleg hallja, hogy Arkus abbahagyta az ordítozást, kántálást, esetleg már trappolna errefelé, akkor előtte szólj "egy-két körrel" mielőtt ideérne.
Arkusnak kell legalább 5 perc. Azért nem 5 nap, mert azért mégiscsak ork, látott már vért folyni a törzsben. Smile

A leírtakat Gábriel és Fuzz meg tudja csinálni, ha a többiek nem kotnyeleskednek. (majd a pontos pozíciókat megnézem azért idővel)
(01-30-2018, 08:42 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Arkusnak kell legalább 5 perc. Azért nem 5 nap, mert azért mégiscsak ork, látott már vért folyni a törzsben. Smile

A leírtakat Gábriel és Fuzz meg tudja csinálni, ha a többiek nem kotnyeleskednek. (majd a pontos pozíciókat megnézem azért idővel)

A vér folyása az csak egy dolog, de az ocsmány megbecstelenítés az már más. Ha kell, kap 5 órát is.

A kotnyeleskedés Fuzz sajátja, így valszeg a többiek nem teszik Smile

Lényeg ami lényeg, ha fél percen belül nem indul meg Arkus vagy Eric betömni a gobbók száját, meg a gobbók sem tettek/reagáltak semmi agresszívat, akkor Fuzz elküldi G.-t, hogy óvatosan derítse fel a kádas termet is. Addig mindketten figyeltek, főleg a nyugati ajtót.
OOC - előbb töröltem a nyilat, úgyhogy nem tudom, jó helyre küldtem-e a köpenybe burkolt kavicsot, ill ha jól rémlik, amit mozgattam, az nem is köpenybe burkolt, hanem burkolatlan kavics volt... ha így van, akkor rakd, ahova gondoltad (kontrolt adok rá, mihelyst rájövök, hogyan kell tárgyra olyat)

Az odadobott bebugyolált kőre és Fuzz emlékeztetőjére csak harsány ordítás a válasz:
- Dugd föl az aranyrögödet, aztán edd meg!

Fuzznak az az érzése támad, hogy nem hisznek neki, aztán meg az, hogy a másik sumákol valamit. Lehet, hogy időt húz, mint Fuzz? (OOC - Fuzznak dobtam átlag fölötti bluff + SM-et, ellenfélnek meg SM nat 20, bluff nat 1 Smile )
OOC - a lullabyt is eltüntetted a nyugati ajtóból amit a mage hand után nyomatott, arra még koncentrál, lásd előző postok

Gábriel körberöppen a kádas teremben, s ha végzett jól elnéz északra, az északi ajtón át be az alvós terembe.

Ne provokálj! Áll az alku vagy sem? Döntsd el végre! Bélszag barlangja a tiétek lehet, a műhelyek már most is a miénk! Megtárgyaltuk a társaimmal!  Ez az utolsó lehetőségetek, hogy jól döntsetek, különben mind úgy végzitek, mint korábbi társaitok, egy szál farokként, ..., de az utódaitok szájában!

Fuzz [1d20+4] = 17+4 = 21 intimidate

Próbálja megfélemlíteni őket, esetleg felhergelni, hogy jöjjenek visszafoglalni a műhelyeket ők, bár a szöveg végét nem gondolja komolyan, hogy lealacsonyodjunk a szintjükre, egy sima felkoncolással és lefejezéssel beérné.

Itt az oszlopos teremben nincsenek goblin hullák, ugye?

A beszéde közben előkészít egy sling lövedéket a zsebébe, a beszéde végén felhagy a lullabyra való koncentrálással (+2kör innen), s castol egy lightot az újabb bulletre, majd megpróbálja elgurítani a két oszlop között, nem túl nagy sikerrel (jelölve, AC12), de ő marad coverben, ha az íjász huncutkodna. 

OOC - Fuzz SM-jét nem roll20-n dobod ugye? Mert úgy látom ott -2, MW a hivatalos, ott +4 második bárd szinttől kezdve.
De igen, vannak, az oszlopos teremben, a kádnál és a hálóban is. Ezek miatt nem érezte Gábriel a szagot. (bocs nem vettem észre, a dm layeren voltak)
és de igen, roll20-n dobom, úgy kell neked Tongue (nem mintha natural 1 blöffnél számítana, hogy -2-d vagy +4-ed van... azt még nem tudom, hogy kéne ezt szépen felírni, de szerintem inkább nagy betűvel bevésni valahová, hogy "SM = sing". mondjuk az állandó diff-odaírás is egy módszer... de roll20-on talán még poénosabb lenne átírni a makrót. majd holnap kipróbálom, ma még nem)

Úgy látszik, Fuzz ijesztgetése bejött: a csávó legalábbis hosszan csendben marad.
- Akkor... most szépen idejössz és ezt az ajtót becsukod... és ha átjöttök rajta, addig éltek!