RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Kilencedik fejezet - Én kertem, te kerted
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eric ebben a körben 40-ről 55re, Konyak 50-ről 70re tud mászni.
Köv körben Konyak kiér és marad egy std actionje.
10:01.3

30 - Fuzz vinnyog és mászik {+15 -> +25}, közben érzi, hogy az altatódal hatásának már lőttek (mintha számítana...)
29 - Pati felmászik, és gyorsan felméri, hol a legbiztonságosabb a terep, majd egy mennyeit harap az egyik goblinba, de a fogai nem hatolnak át a bőrvérten (AC14)
26...24 - Hangos kiáltozás és csatazaj hallik föntről, Eric látni vél elsuhanni több gerelyt is, abból az egyiket egy fájdalmas vinnyogás követi, majd pillanatnyi csönd, aztán újult erővel goblin csataüvöltés.

Fuzz kíváncsi vinnyogására nincs válasz, vagy elnyomja a goblin csataüvöltés.
24...20 - Újult erővel záporoznak Konyak felé a gerelyek, az egyik áthatol a mágikus pajzson és rést talál az indák közül épphogy kivillanó páncélon (AC19, -4hp, concealment 21/100)
19...14 - Tovább záporoznak a gerelyek, de többnyire ártalmatlanok. Az egyik akkor veszti erejét, amikor áthatol a mágikus pajzson. Az összes többi már közben elakad valahol út közben.
14 - Arkus magára is olvas egy iránymutatást, és mászni kezd Fuzz után {+10 -> +15}
13 - Még egy kósza gerely hatol át az indák közt rejtőző barbár vértjén, újabb könnyű sebet okozva (AC20, -1hp, concealment 79/100)
13 - Eric látja, hogy...
... a kút fölé egymás után behajoló goblinok különböző magasságban vannak, talán a kút peremén is van, amelyiket a patkány elérte, de följebb is vannak jó páran, és talán még följebb is valaki. Amennyire a törp meg tudja ítélni, ők is valamiféle emelvényt építhettek.
- Döntsük fel az építményüket! - kiált fel Konyaknak, és mászik tovább,
el Konyak mellett {+40 -> +55}
12 - Egy tétova gerely gabalyodik az indákba Eric felett.
11 - Egy kevésbé tétova gerely viszont eltalálja a törpöt* (AC16, -1hp)
5 - Konyak {+50} ...


*
1. Nem találom a MW karlapodat. a sig-ed szerintem még második szintű. A roll20-ad éles? beírtam a misc ac modhoz a 4 helyére a monk képletet.
2. Az AC16 mindenképp talált, ha jól értem, a monk is bukja a dex AC-t mászáskor, de a WIS AC megmarad, így AC14 mászás közben.
Mivel Eric áll az új kör elején 55-n, így 50-re tud csak patit idézni, ebben az esetben azt a parancsot adja, hogy
Mássz felfelé lassan, de közben védekezz, ahogy csak tudsz, azaz normál tempóban mászik {60}, s TD

OOC - valamennyi covert ad a pati az alattuk levőknek, ugye? Illetve mindenki aki a másik felett van?
tud 55re is, de lásd ooc, elég 50re is, mert ac felmászik egy move alatt.
ahogy egymást lehet szűken előzgetni, úgy lehet ezt is
a goblinok mindig azt dobálják, akit látnak, tehát igen, kivéve, ha a pati elbújik, mert akkor nem takarja az alatta levő nem bújót Smile
Akkor megy fel és harap. Végülis TD is 4 AC lenne, közelharcba dobni, meg -4, majdnem ugyanazt kapják rá a gobbók. Sőt ha javelinnel meleeznek az is mínusz, s gondolom melee attack kisebb is nekik mint ranged.
Megy és harapja a legközelebbit, nem bújik el. Smile
Konyak mit lát amikor 50-re ér?
(04-20-2018, 05:39 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]*
1. Nem találom a MW karlapodat. a sig-ed szerintem még második szintű. A roll20-ad éles? beírtam a misc ac modhoz a 4 helyére a monk képletet.
2. Az AC16 mindenképp talált, ha jól értem, a monk is bukja a dex AC-t mászáskor, de a WIS AC megmarad, így AC14 mászás közben.

Valahol félbemaradt a szintlépés szerintem. Valamilyen döntésnél elkallódott a levelezésünk róla, aztán mindketten elfeledkeztünk róla. Majd a nem létező hétvégén (vagy utána héten) utánanézek a dolognak.
Konyak erőlteti a szemét, és sötétet lát a kürtőn kívül.
Eric, szerintem nem maradt el, a roll20 lapod naprakésznek tűnik, csak kérdésem, hogy az-e most a hivatalos, mert én örülök neki, könnyebb gurigatni Smile
Konyaknal van feny aka light cantrip.
(04-20-2018, 07:06 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Konyaknal van feny aka light cantrip.
És elő is veszi? Akkor homályosan látja, amire Eric már hivatkozott: valamiféle fa tákolmány lóg be a kút fölé, és arról is meg földszintről is dobálóznak. Innen nézve minimum improved cover, és ha Konyak kimászik, nem biztos, hogy felér odáig.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről