Szabályértelmező kérdés.
Tegyük fel, hogy valaki full attack-ot akar leadni azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kivégezzen egy ellenfelet.
Dob három támadást (bite claw claw), amik mind külön "fegyverek", tehát nem olyanok, mint a rapid shot vagy a haste vagy a flurry, hogy ismételt (szekvenciális) támadás ugyanazon "fegyverrel".
A szabály tudtommal valami olyasmi, hogy a különböző "fegyverek" sorrendjét maga határozza meg, csak a szekvenciálisokat kell szigorúan követni. Pl kard +8/+3, tőr +6/+1 leadható tőr-tőr-kard-kard vagy bármi más sorrendben, de a tőr-tőr közül a +6 kell legyen elöl, a kard-kard közül meg a +8. Tehát esetünkben mondhatom azt, hogy a harapás jön előbb, vagy a bal karom, vagy a jobb karom. Ha ezt nem kötöm ki, akkor meg amilyen sorrendben kidobtam.
KÉRDÉS1: mondhatom-e azt, hogy EGYSZERRE van a három támadás, vagy mindenképp kell sorrendet állítani?
KÉRDÉS2: ha az első támadás hatására az ellenfél a második támadás reach-én kívül kerül (tudomisén... immediate action-ként elteleportál... vagy esetünkben: szabadesést szenved), akkor a második támadás már a "mozgás" után, vagy még a mozgás előtt történik?
KÉRDÉS3: ha az illető szabadesik, van-e rá AOO? (amikor kiesik 20 láb magasról, akkor bármelyik támadás ellen, vagy amikor 15-ről tovább esik, akkor a harapás ellen)
EDIT:
http://paizo.com/threads/rzs2tmdd&page=2...pportunity
Már nem akarok retrózni, ha a három közül bármelyik kivált egy támadást, akkor Gábriel eltűnt... ami őszintén a legtöbb, amit ettől a csatától vártam
de úgy döntöttem, hogy most eltekintek ettől, mielőtt flame throwerré változtok.