(12-11-2018, 08:38 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Lásd KSK OOC thread... élőben összejöhetnéni, de ez a fórum dolog valahogy már terhes, be kell valljam.
Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
Ha jól vettem ki a szavaid nincs semmi gond, csak "belefáradtál". Meg tudom érteni, mert fórumon lassan haladnak a dolgok, s DM-ként több időt felemészt a játék.
Meg lehet lenni RPG nélkül, 10 évig, ami nekem kimaradt, nem hiányzott, ha kihagyni hosszabb időt megszokni, de most mint játékos szívesen játszom újra. Úgy vettem észre a karaktergenerálás feldobja a lelkesedést
A mesélés nekem is terhes már, főleg mivel odalett másfél éve a gépemen a tervek, bár azóta se hajóztatok el, még mindig csak a bevezetőnél tartunk
Mint játékos igyekeztem aktív lenni a karikkat, hogy menjen a játék, még SG-vel is néha ezért dumáltam többet mint kellett volna, ha úgy éreztem senki nem postol, hogy haladjon.
Sajnálom Fuzz-t, mert tetszett a kari, s még 5 classt fel akart venni, de végülis hasonló kis kotnyelest már játszottam, talán valamikor asztalnál folytathatjuk, nekem legkorábban jövő szeptembertől.
Lovagot, Tanagat viszont szívesen vinném végig, első lovagom, úgy érzem az a kampány jól is haladt, szintlépés is "fast" modeban megy, a DM-nek is megvan a jól kidolgozott anyaga, térképe hozzá, amihez tud igazodni.
Szabolcs ígérte, hogy hamarosan visszatér, remélem így is lesz, s még ebben az évben.
Az lenne a javaslatom, hogy IV-t vigyük végig ezt a szálat, nincs már sok, aztán azt jegeljük, de az sem baj, ha azonnal megy a levesbe. Maradjon csak egy játék, a Runalordos, amire mindenki tud koncentrálni. Azt tudod vállalni, hogy Biilet viszed ameddig a DM meséli? Sztem átlag napi 5 percbe a PC játék beleférhet. Három kari sem sok, de Biile nélkül meg már kevés.