oké, elejtette. Pedig nagyon ragaszkodott hozzá
Szombat reggeltől hétfő estig nem leszek.
No, mi légyen? Nyitjuk vagy nem nyitjuk? Ez itt a kérdés. Sztem rúgju(n)k be.
ajtónyitásnál hogyan is szoktuk? mindenki dob kezdeményezőt, és ott kezdjük (kör közepén), ahol az ajtónyitónak a kezdeményezése volt?
OOC - unseenservant karaktereket kérem a 491-es campaign-be beiktatni. Köcce
(10-17-2016, 06:11 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]OOC - unseenservant karaktereket kérem a 491-es campaign-be beiktatni. Köcce
Én pedig a 490-esbe az IV karikat
(10-17-2016, 06:09 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]ajtónyitásnál hogyan is szoktuk? mindenki dob kezdeményezőt, és ott kezdjük (kör közepén), ahol az ajtónyitónak a kezdeményezése volt?
Sztem nem. A legmagasabbnál kell kezdeni, az ajtónyitás még körön kívüli cselekedet volt, sztem a nyitással triggerelődik az init, s az jön elsőnek aki a leggyorsabban tud reagálni.
(10-17-2016, 07:03 PM)Fuzz Wrote: [ -> ] (10-17-2016, 06:09 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]ajtónyitásnál hogyan is szoktuk? mindenki dob kezdeményezőt, és ott kezdjük (kör közepén), ahol az ajtónyitónak a kezdeményezése volt?
Sztem nem. A legmagasabbnál kell kezdeni, az ajtónyitás még körön kívüli cselekedet volt, sztem a nyitással triggerelődik az init, s az jön elsőnek aki a leggyorsabban tud reagálni.
Igy szoktuk.
@DM: Akkor szerdan, keress telefonon a laptopon nem lesz nalam.
(10-17-2016, 07:14 PM)Konyak Wrote: [ -> ]@DM: Akkor szerdan, keress telefonon a laptopon nem lesz nalam.
Ejnye-ejnye, megy a mutyi.
(10-17-2016, 08:28 PM)Fuzz Wrote: [ -> ] (10-17-2016, 07:14 PM)Konyak Wrote: [ -> ]@DM: Akkor szerdan, keress telefonon a laptopon nem lesz nalam.
Ejnye-ejnye, megy a mutyi.
Mi kollegak tartsunk ossze
.