RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Mindeközben a Vén Vaddisznóban...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
b-re szavazok.
Nem szavazat kérdése. Minden alkalommal választhatsz, hogy varázslás közben próbálod fenntartani az éneket, vagy fordítva. Smile
Jó lesz így?
Koboldok beállhatnának barikád mögé, s ha az északi ajtó felől mögénk akarnának kerülni megdobálják a gobbókat, mi meg vissza tudunk jönni halva a csatazajt.
Olvasgattam egy-s-mást középkori erődítményekről. Konkrétan asszem egy horvát vár pincéjében méricskéltek, és a tartófalak vastagsága 58 inch (kis híján 5 láb), míg a legtöbb ajtó ennél nem volt szélesebb, tehát ennek megfelelően igyekszem majd ezután a térképek arányait is rajzolni. A játék szempontjából annyi lesz a jelentősége, hogy a legtöbb ajtó mögé nem lehet bebújni, mert rányílik a falra, nem lóg túl rajta. Ha nem világos, ennek megfelelően módosítottam most azt a bizonyos északi ajtót.
Hétvégén nem leszek. Addig remélem Eric is eldönti, hogy bukfenc vagy semmi...
Jó pihenést mindegy kinek
Hétfőn vagy kedden leszek.
HBD2U Smile
thx4u
aaaaahaaaa lebuktal szoval most volt. Smile erdekes, az unokahugomnak is, es ot is hamarabb koszontottuk....
a Lullaby (és általában a koncentrációval fenntartott bárd-cuccok) érdekes állatfaj. Ösztönösen azt gondolná az ember, hogy a fény alapú varázslatokhoz (silent image, color spray) hasonlóan ahogy azok nem hatnak a szemetlen / vak lényekre, úgy a lullaby sem hat arra, aki nem hall téged, akkor pedig a bárdot mínusz tízes DC-vel hallják -- persze minden másra van értelme a -5 perception-nek. A spell description azonban -- (szerintem) furcsa módon -- nem említ ilyen kritériumot.

Említi viszont azt, hogy 10ft radius burst. De hogyan hat egy nem azonnali (esetünkben: koncentrációs hatásidejű) burst?
Pillanatnyi, azaz akit épp varázsláskor elér, arra hat, akkor is, ha az illető közben eltávolodik, horribile dictu más létsíkra tér át?
Vagy folyamatos, azaz aki épp a területen tartózkodik? nem, az az emanation.
Nekem furcsán hangzik az első változat, de szerintem arra gondoltak... elég durva egy 0. szintű spelltől, nem? Smile