RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
A piros fácska megy bántani Konyakot, de a mágikus pajzson nem jut át. (AC17)

Negyedik kör

29 - Fuzz közelebb settenkedik. A zöld gallyacska egy pillanatra arra fordul, de aztán Gábrielre koncentrál. Fuzz elhümmög egy szédítő dallamot a harcosra...
21 - ... de azt láthatóan nem hatotta meg, mert akkorát sújt Dyrra kardjára, hogy az majdnem kettétörik (CM 19, CMD 20. Mázlisták).
21 - Dyrra feleletül a bozótból kilépve próbálja viszonozni a csapást, de a pikkelyvért könnyedén felfogja a nem túl erős ütést.
19 - Arkus elkezd áttörtetni a bozóton, de újból belegabalyodik, mielőtt kijutna.
15 - Erki buzogányra váltva flankeli a harcost, de még így is épphogy átüti a vértet, csak hogy valami kemény állja útját a vért alatt.
12 - A lila almavész is lerohanja Konyakot, de még ilyen vad támadással sincs esélye.
8 - Konyak, Eric... (Eric még nem lépett ki, de tehette volna. Ha szándékosan maradt a bozótban, akkor most kezdhet egy újabb reflex mentővel)
OOC - Megdobta az erőchecket, ilyenkor már szabadon mozog csak DT, nem? Egyébként ekkora bölcsivel nem marad ott sztem, ha tudja mi vár rá Smile
OOC - tul gyorsak vagyunk Sirnek Big Grin
OOC - Jelold mar a fat valami tokenfelevel is, nem ertem hogy tud rajta keresztul  tamadni a bekusz.
A varazslono csak alszik? Akkor lehet coupe de gracelni jo poziciobol. (OOC - Vagy en nem vettem eszre valamit es meghalt?)
OOC - beka eredetileg egy faagon ult, sztm most is a fan van, s onnan oltogeti a nyelvet
Ooc - nekem a roll20 alapkan ugy tunik, h Konyak teljes takarasban van a 2x2-es fa altal. Ami ugye feljebb is jo vastag kellene, h legyen.
OOC - Arkus azért nem ment ki a DT-ről, mert nem volt elég mozgáspontja. Ha kör végén belül vagy, új mentő, és neki sikerült megint elrontania.
Igen, a béka a fán ül (és nem, nem számít nyelvöltögetéskor takarásnak a faág, fölhúzni a fára viszont nem nagyon fog tudni egy medium karaktert). A törzs messze nincs 10 láb átmérőjű, inkább 5 láb. Jelöltem a törzset.
Amennyire Konyak ismeri a saját spelljét, a varázslónő elájulhatott.
(12-07-2017, 11:44 AM)Konyak Wrote: [ -> ]OOC - tul gyorsak vagyunk Sirnek Big Grin
Szó szerint! Smile
Eric cselekedetét részben feltételesen írtam, mert nem tudtam, mennyi idő alatt mentesül a spell hatása alól (meglesz-e a reflex save, vagy csak erővel szabadul ki). Természetesen mivel egy mezőt kell csak arrébb mennie, kilép az érintett területről és újabb köveket keres a további dobálózáshoz.
OOC - Nem lenne hatékonyabb, ha odamenne lecsapni vagy flankelni, fenyegetni a még szédelgőket, illetve újra stunnolni ha magához tér? Vagy milyen megfontolásból dobál köveket, a csak minimálisat sebez. Nem akarja bántani őket? De ne feledd ők azért bántani akarnak minket. Smile
ooc - jo kerdes, mert bolcs
Konyak lep atlosan ralep, a lancat ott hagyja (DM majd jeloli), gyogyul ezzel maxba megy, van meg belole 6 kor.
- Vegezetek ki (coup de grace) a varazslonot!!!
Ezutan kardjat ketkezbe fogva orjongve (rage) megvagja a druidat. (attack: 27 damage: 14)
OOC - Hát nem tudom, kivégzésben Fuzz nem biztos, hogy benne van, mert mégsem goblin, hanem ember, főleg ha ezek a két Hucrele testvérek, bár ő nem tud róla, mert asszem csak Eric látta a natural20-szal, de talán sejtheti. Majd a DM megmondja.
Elfogni nem lenne elég? Bár az igaz, hogy akár két kör után fel is kellhet, s az kockázatos lenne. Nincs olyan CdG verzió amelytől disabled lesz, de nem halott? Smile
Nem elég, hogy Konyak éppen rajta áll? Smile
Egy spellbook viszont mindig jól jönne a csapatnak Smile

EDIT - Mondjuk Gábriel cselekedhet önállóan is, hallgatva Konyakra, ha nem kap más utasítást (márpedig előbb jön mint Fuzz), elvégre most ketten vannak csak ott akik full-roundban CdG-t tudnak csinálni.