RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(első kör vége)

Eric odasiet, de a nagy sietségben annyira mellépancsol, hogy az árny tudomást se vesz róla (AC5, és ez már újradobás, mert először magamnak dobtam... AC6-ot...)


Második kör
17 - Fuzz magában szörnyülködik, de nem adja fel az éneklést. Helyette lecsatolja és eldobja a pajzsát, és felkészül az elképzelhetetlenre.
15 - Az árny, Erictől csöppet sem zavartatva, mélyen benyúl Konyak szíve tájékára (AC21 -6 strength)
14 - Arkus, látva a szorult helyzetet, odamegy, hogy beáldozza talán utolsó varázslatát, de az árny könnyeden ellibben a gyógyító érintés elől.
11 - Konyak...
10 - Erki
6 - Dyrra
3 - Eric
Konyak meg egyet odacsap: (ooc - attack 21=20+1+1+1-2 damage: 3=3+1+1-2) majd hatra lep 5 labat.
ooc - jo nagyokat dobtal eroszivasra
ooc - Dyrra gondolom flankelni keszul
ooc - clw-vel nincs túl jó esélye eltalálni Fuzznak (ilyen dobásokkal pláne), ezért szeretett volna egyelőre inkább a nagy sebzőknek segíteni

Fuzz majd 17-nél látva a teljesen legyengült Konyakot odaáll Konyak és az árny közé (5láb lépés), mivel az ő ereje nélkül esélytelen kijutni innen lentről élve. Majd FD módban ( touch AC:17) megpróbálja magára vonni az árny figyelmét, miközben Dyrranak igyekszik segíteni hogy eltalálja az árnyat mágikus fegyverével (aid another sikertelenül: AC4).
"Konyak, menekülj!"
Második kör folyt.
17 - Fuzz magában szörnyülködik, de nem adja fel az éneklést. Helyette lecsatolja és eldobja a pajzsát, és felkészül az elképzelhetetlenre.
15 - Az árny, Erictől csöppet sem zavartatva, mélyen benyúl Konyak szíve tájékára (AC21 -6 strength)
14 - Arkus, látva a szorult helyzetet, odamegy, hogy beáldozza talán utolsó varázslatát, de az árny könnyeden ellibben a gyógyító érintés elől.

11 - Konyak gyengülten, de odacsap az árnynak, majd visszább vonul, Erki mellé.
10 - Erki megérinti a hátát, és Konyak érzi, hogy védelmező erő veszi körül (Prot From Evil, +2 deflection AC)
6 - Dyrra kihasználja Arkus segítségét, de anélkül is simán eltalálja az árnyat a mágikus csatacsillaggal.
3 - Eric óvatosan (FD) besegít Dyrra védelmébe (+2 AC)

Harmadik kör
17 - Fuzz közelebb óvatoskodik, de a handabandázására az árny fittyet hány.
15 - Az árny újabb fenyegetést látva Dyrrában, ezúttal rá támad, és át is hatol a védelmi vonalán, hiába Eric hathatós terelése.
14 - Arkus ezúttal sikeresen megérinti az árnyat, és az szertefoszlik!

Battle over, grat!!!
Konyak fejebol elszall a voros kod es osszerogy a pancelja sulya alatt (STR 3).
- Kisse megszedultem, pihenjunk par percet es vegyetek addig le ezt a pancelt rolam.
(05-06-2017, 11:53 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Konyak fejebol elszall a voros kod es osszerogy a pancelja sulya alatt (STR 3).
- Kisse megszedultem, pihenjunk par percet es vegyetek addig le ezt a pancelt rolam.


OOC - wow, nem számoltam, ilyen sokat belesebeztünk volna már (biztos az ének tette, duplán hatottSmile)? vagy isteni (DM) közbeavatkozás segített? azt hittem van még 1-2 körünk hátra. Végülis a clw akkor most nem feleződik?

Fuzz abbahagyja az éneklést és odasiet Konyak segítségére, levenni a páncálját.
Majd megvizsgálja Smile

Fuzz [1d20-2] = 19-2 = 17 heal check

Tud valaki segíteni rajta, hogy új erőre kapjon? - néz kérdőn a papokra, s ha esetleg heal checkből tudja, akkor javasolja azt amit OOC írtam, ha nem akkor nem javasol semmit.

Mint a csapat önjelölt vezéregyénisége javasolja az egy szobával való visszavonulást, nehogy mégegy árny jöjjön. Ez már nem éled fel, ugye? - kérdi bizonytalanul -  Vonuljunk majd vissza a táborhoz, ott pihenjünk, de előtte bekukkantok a következő terembe, úgy tűnik érdekes ősi dolgoknak vannak ott.
- a szokásos kiváncsisága most sem hagyja  teljesen nyugodni

Elmondja mit látott.

Elferdült és ledőlt, kőből készült könyvespolcok töltik be a mögötte levő mintegy 20x20 lábnyi szobát, bár egy tisztán látható csapás köti össze ezt a faajtót az átellenben levő másikkal. Megannyi kitépett és megpörkölődött könyvlap, kötés és tekercs alkot rendezetlen halmokat a sarkokban. A levegő száraz és csönd van.

Újra beáll az ajtóba és elnyom egy detect magicet, illetve alaposan körülnéz (take10/20?), hátha valamit nem vett észre korábban.
- Menjél ha akarsz, de csukd be magad mögött az ajtót, hogy ne halljuk a halál sikolyod!
(05-08-2017, 03:34 PM)Konyak Wrote: [ -> ]- Menjél ha akarsz, de csukd be magad mögött az ajtót, hogy ne halljuk a halál sikolyod!

"Emberek, mogorva népség, ez a hála, hogy egyből a segítségére siettem, egy köszönöm jobban esett volna - gondolja magában mielőtt elmegy ismét az ajtóhoz. De nem baj csak azért sem hagyja, hogy kedvét szegje Konyak negatív kisugárzása

Elméletileg van elég fény a sárkányszoborból, hogy low-lighttal belásson a másik szobába, de ha úgy itélné meg , hogy kevés, akkor Erkitől kér egy fényt a pajzsára amit felvett időközben a földről.
- Tud valaki segíteni rajta, hogy új erőre kapjon?
Arkus és Erki egyként bólint.
- Időre van szüksége - mondja Erki, miután megnézte ő is Konyakot.
- Időre van szükségük - mondja Arkus, miután megnézte Dyrrát.

- Ez már nem éled fel, ugye?
Arkus csak a vállát vonogatja, de Erki a fejét rázza.
- Nagyon szokatlan lenne, de lehet még másik a közelben.

Fuzz DM-mel körülnéz, de nem lát semmi mágikusat. A kő- és irathalmok azonban néhol akkorák, hogy eltakarhatnak akár mágikus dolgokat is.
A pajzsára megkapja Erki fényvarázsát. Ezután nekiáll módszeresen átkutatni az egész helyet? (OOC - take 20 5ft = 1, 16 padló, 16 kupac, 32 fal... kb 1 óra)
Ha Konyak és Eric megmondja, mit tesz addig, akkor megírom, mi történik közben Fuzz táján.
Biztonsagban pihen.