RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ahogy Gábriel közelebb röppen, a zöld ágacska is felé húzódik, az ágon ülő béka pedig kiölti a nyelvét, és röptében elkapja Gábrielt a nyelvével (touch ac 16), magához vonszolva a faágak közé! (CM 18)

Konyak gyógyul, varázsol, és mozog. Most már ő is látja a bandát, és az orra felé mutató nyílvesszőt a páncélos alak íjának idegén.

Mivel közbejött valami, a csávó szövege így módosul:

- - A nevem Bélák, akit Kitaszítottnak is hívnak.... A denevéredet hívd vissza, a társaidat meg hívd ide nyugodtan.
OOC - Touch AC16 talált volna total defenseben (touch AC:19 sztem, a total meg 27 shield és TD miatt)? Grapple vagy mi is ez? Ugy latom ismeros beka IV-bol Smile
A nagy fa akkor nem támadott?

08 - Mindenesetre Gabriel kiabál a támadás sikerességétől függetlenül.
"Hazugok, gonosz szószegők, megtámadtak!!! Konyak, jöhetsz tárgyalni!"

29 - Fuzz felosonkodik Erihez (half-move) és nyomat egy shieldet magára is (std), "Erre, egyenesen közelebb futhatsz fedezékben." - suttogja, s mutat dél felé
(ooc - mivel ő is small, így árkon-bokron keresztül mozoghat akár 3x-at is, futva ugye?)
Konyak még megvárja Ericet és az NPC-ket csak utána mozgott, kezd szétcsúszni a körsorrend.
OOC - Gábrielről csapatvéleményezést hirdetek az OOC threadben.
OOC2 - Ha Gábriel rikácsolja, amit a gazdája legutóbb írt, akkor az egy időben történik azzal, hogy Konyak varázsolt és mozgott a bástyáig.
OOC2 - ez ok, de ez mar a masodik kor, sztem arra gondolt Konyak, hogy Eric es a tobbiek varnak az elso korben. De mivel Konyak utana szolt nekik (Ericnek), h menjenek, o is jon, ugy gondolta, hogy a masodik korben mar nem varjak ot hogy 8-nal jojjon, hanem kozelebb mentek (tfh fedezekben). Bar ebben az esetben, ha az NPC-k es Eric mar nem ott vannak harmadik kor 29-nel akkor Fuzz sem biztos hogy felmegy oda Erkihez, ha nincs is mar ott, mivel 15-nel ellepett.
OOC - annyiban jogos, hogy ha Konyak megy, akkor Dyrra és a két pap is követi, Eric meg jön, amikor akar, csak az NPC-ket buta mód nem raktam delay-re (hogy mindenki egyszerre futhasson a csapdába Smile ), hanem maradt mindenki tétlenül a helyén, vagyis majd harmadik körben jönnek közelebb, 21-19-15-nél
Eric a jelölt útvonalon elvonul a faldarab egy távolabbi réséhez, hogy egyrészt megossza a fogadóbizottság figyelmét, másrészt, hogy tesztelje, hogyan reagálnak a mozgásra, ha (nyilvánvalóan) észreveszik azt.
(12-04-2017, 06:37 PM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]Eric a jelölt útvonalon elvonul a faldarab egy távolabbi réséhez, hogy egyrészt megossza a fogadóbizottság figyelmét, másrészt, hogy tesztelje, hogyan reagálnak a mozgásra, ha (nyilvánvalóan) észreveszik azt.

Én nem látok jelöl utat, nekem is volt már hogy eltünt.
OOC - jelölt? nem látok jelölést
OOC - Nekem mintha néha akkor tünt volna el, ha csak jelölök és utána kilépek, ha nem váltom át a toolbart át másra rajzolás után.