RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ahol először találtunk goblinokra, ott kellett lennie valami élelmiszernek. mondja Eric a lenti első goblinokra utalva, ahol az egyik szobában egy kádban borszerűt préseltek, a másikban emlékeim szerint éppen tisztálkodtak (ami meglepő goblinoktól)...
Ott csak van annyi ehető étel, ami elég lesz pár napra...
(05-25-2017, 06:44 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]A goblinok hevesen rázzák a fejüket. Fuzz számára világos, hogy betojtak.
- A "föld" veszélyes, úgy mondták, "forró a talaj". Nem szoktak odamenni, még a főnök se. Bár ez utóbbiban mintha nem lennének teljesen biztosak.

Ki dob akkor DC10 prof(cooking)-ot? Smile
Edit: Ha Konyak most épp 24 órás pihit végez, akkor szépen lassan sétálgathat, de páncélban felderíteni az nem pihenés.

Forró talaj, áhh, láva, az könnyen lehet, mert lávafíreggel már találkoztunk. Lehet ott a "fészkük", ott a többi lávafíreg.

ooc1 - sztem valamelyik pap vagy szerzetes főzzön nagy wissel, vagy take10 főzés nincs? Smile Gondolom trainednek lehet take10, de így dobni kell.
ooc2 - Kérdés, hogy 24 órás pihit végez vagy 3x8 órasat? Ugyanaz-e, ha van közte más tevékenység, egy kis harc? Smile
ooc3 - De hátha megéri az "éjjeli" pihi előtt egy kis xp-s csata, ha tényleg nem sok kellett már a szintlépésekhez.
(05-25-2017, 06:51 AM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]Ahol először találtunk goblinokra, ott kellett lennie valami élelmiszernek. mondja Eric a lenti első goblinokra utalva, ahol az egyik szobában egy kádban borszerűt préseltek, a másikban emlékeim szerint éppen tisztálkodtak (ami meglepő goblinoktól)...
Ott csak van annyi ehető étel, ami elég lesz pár napra...

Ha minden igaz gobbó kaját vettünk magunkhoz, de azt csak gobbók eszik most. Nekünk csak ha már 1 hete nem ettünk semmit, akkor lesz ehető. Smile

http://forums.rpgaddicts.com/showthread....2#pid23062
ooc1 - melyik? (különben mindegy, mert azonos a bölcsi bónuszuk)
ooc2 - 24 óra pihi = 8 óra alvás + 16 óra lazaság = restore 4 damage. A 3x8 óra alvás nem megy, legalábbis nem hatékonyabb, mint a 8+16 kombó, ebben egyeztünk.
ooc3 - ki mondta, hogy nem sok kell? egyikőtöknek kell 300xp, az hat fős csapatnál bő két shadow-nyi csata. A többieknek több kell.
ooc4 - nem emlékszem, hol volt szó tisztálkodásról. link?
(05-25-2017, 12:59 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]ooc1 - melyik? (különben mindegy, mert azonos a bölcsi bónuszuk)
ooc2 - 24 óra pihi = 8 óra alvás + 16 óra lazaság = restore 4 damage. A 3x8 óra alvás nem megy, legalábbis nem hatékonyabb, mint a 8+16 kombó, ebben egyeztünk.
ooc3 - ki mondta, hogy nem sok kell? egyikőtöknek kell 300xp, az hat fős csapatnál bő két shadow-nyi csata. A többieknek több kell.
ooc4 - nem emlékszem, hol volt szó tisztálkodásról. link?

ooc1 - amelyik önkéntes Smile ha Fuzzt kérdik egy gnóm által készített kajában jobban bízik, mint ha ork csinálja, szóval Erkire szavazok
ooc2 - akkor jó, Erki főz, Konyak és Dyrra jöhet sétálni Arkussal, vagy pihenhetnek, s akkor csak felderítünk, de ha harcra kerülne sor futunk (ER).
ooc3 - DM mondta amikor a vadászt elintéztük, hogy a főnök előtt van esély szintet lépnünk. Mivel azóta elég sokat csatáztunk, ezért csak közelebb kerültünk a szintlépéshez.
ooc4 - tisztálkodás nekem sem rémlik, csak hogy dézsában tapicskoltak
A csapat összeszed némi éghető holmit a barlangból, és Erki egész ügyesen meghámoz és megsüt egy kisebb halom gombát. (erre a napra nem kell levonni kaját, elég az egész csapatnak). A szaga érett sajthoz hasonlít, az íze kissé savanykás, de meg lehet szokni.

ooc2 - a futás nem fér bele a pihenésbe (egyetlen lépés hustle sem)
ooc3 - valóban, van még összegyűjthető ikszpé a főnökig, csak milyen kondícióban, ugye.
ooc4 - igen, a dézsában valami növényt tapicskoltak. (nem néztétek meg szerintem, hogy mifélét, de nem nehéz kitalálni, hogy azt a gyenge likőrt csinálják belőle, nem rendes bort)
ooc2 - a futas arra vonatkozott ha Konyakek nem jonnek, csak mi deritunk fel Eric-kel a barlangi seta helyett. Konyakek nelkul nem bocsatkozunk harcba, egyreszt eselytelen, masreszt kimaradna xpbol, ami nem lenne fair.

Fuzz kivancsisagtol vezerelve bekukkant a deli ajton (remelhetoleg Eric kisereteben), amig a vacsi sül. A hámozásban segített előtte Erkinek.
Fuzz bekukkant, és a félhomályban egy egyenes folyosót lát, ameddig lát... (OOC - 40 láb látótávolság low light vision-nel)
(05-26-2017, 08:25 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Fuzz bekukkant, és a félhomályban egy egyenes folyosót lát, ameddig lát... (OOC - 40 láb látótávolság low light vision-nel)

Semmi fénylő gomba arrafelé? Terep ott milyen? Mint keleten vagy természetesebb? Barlangra, gödörre, verembre utaló jel?

Ha nincs semmi fény, akkor visszaszalad lejmolni a papoktól fényt a pajzsára.
A folyosó, ameddig Fuzz ellát, ugyanolyan derengésben van, mint a környék többi folyosója, de ez sem elég, hogy messzebb lásson 40 lábnál. Épített folyosó, amíg Fuzz ellát.