RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Jelöltem ajtót, illetve azt is zölddel, hogy mit vizsgáltunk át falakat, a kőpaddal bezárólag, esetleg azon van valami ami nyit titkos ajtót, amögött egy járat, stb.

Többiek feltehetően kőpad, beugrónál, Fuzzt pedig átraktam a déli ajtóhoz hallgatózni (1 percig hallgatózik folyamatosan).
Fuzz hallgatózik és...
a déli terem déli ajtaja mögött beszélgetést, röhögést hall. Nem érti, de talán goblinul beszélnek.
A szabad kezét felemeli és elszámol rajta 2-től 5-ig, jelezve, hogy többen vannak odabent, majd pedig gyorsan mozgatva, összezárogatva alul a hüvelyk és felül a többi ujját, jelzi, hogy trécselést hall.
Megvárja míg a többiek felkészülnek, a megfelelő fegyverüket előkészítik vagy épp közelebb jönnek kicsit, stb. utána....
Konyak felzárkozott.
Miután a többiek felkészültek spellekkel, lelkileg, stb, s amint csendben felzárkóznak a szokásos 10-20 láb közti távra Fuzz egy hirtelen mozdulattal kinyitja az ajtót, s gondolom ekkor init.

[1d20+6] = 15+6 = 21 init
(02-07-2017, 09:49 PM)Fuzz Wrote: [ -> ]Miután a többiek felkészültek spellekkel, lelkileg, stb, s amint csendben felzárkóznak a szokásos 10-20 láb közti távra Fuzz egy hirtelen mozdulattal kinyitja az ajtót, s gondolom ekkor init.

[1d20+6] = 15+6 = 21 init

Felkészült mindenki? Smile
Ready steady go!
Eric felkészülten várakozik Konyaktól tíz láb távolságra a másik falnál (hogy ha esetleg az ajtó mögül területre ható spell özönlik ki, amikor Fuzz kinyitja, hátha csak az egyikük lesz benne).
Fuzz feltépi az ajtót, és a csapat négy goblint pillant meg, akik épp a falak mentén állnak favödrökkel, az egyiknek a kezében egy jó nagy gomba is van.
Egy pillanatig értetlenül néznek az álruhás gnómra, de aztán meglátják mögötte a többieket (ki Konyakot, ki Ericet), és dühödt ordítást hallatnak.

Roll for initiative! (surprise round)
a meglepi kör után megírhatjátok, ki mit tervez első körre, hogy ha előbb jöttök, akkor olajozottan menjen.
és bocs a hosszú kiesésért Smile
Fuzz attól függően cselekszik a meglepi körben, hogy jön-e valaki előtte a meglepi körben. Ha nem, akkor beront ordítozva, s ugyanazt az ordítást próbálja hallatni mint amit a gobbók. Mozgás közben goblin javelint vesz elő és az ajtótól keletre levő falhoz megy (mintha menekült volna az üldözői elől).
Ha jön előtte más, akkor attól függően cselekszik mi törpént. Első körben meg a meglepi kör függvényében de valszeg eldob javelint és mozog.
Konyak: 7.02
Jó eséllyel a legtöbben előtte jönnek, így mgelátja majd mit tehet.