RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Helyszín: Elsüllyedt erőd, a goblinoktól elnyert terület (füstös terem)
Jelen vannak: Arkus, Eric, Fuzz, Gábriel, Konyak
Idő: 11 óra tájt

A csapat Konyak és Fuzz vezetésével előrehatol az ajtóig, amit a menekülő goblin utolsó leheletével betört. A gyengén szellőző helyiségben rakoncátlanul lobogó fáklyák táncoló fényénél Konyak már messziről látja, hogy az ajtóban valami csillog, és közelebb érve a kivégzett goblin több helyen megcsonkított testével szembesül, mely körül szilánkosra tört fehér csontdarabkák hevernek. A goblin körüli vértócsát mintha szellő fodrozta volna, s megállt fölötte az idő -- az apró hullámok szórják szét a lobogó és mágikus fényeket egyaránt. A füst elnyomja a vér és hús meleg szagát, és lustán, vékony csíkban szivárog befelé a betört ajtón át az eleddig ismeretlen terembe.

OOC - csat a felállás, kérem roll20-on véglegesíteni egy OK-val vagy itt egy tetszőleges post-tal (aki postol, az elfogadta/ helyesbítette a helyét roll20-on)
Amikor Fuzz a goblin mellé ér, 5 lábról már látja mi a helyzet, azaz onnan érvényes már a korábbi post, hogy előreengedi a nagyokat, nem csak az ajtóból.

Mosmár értem. A kis galád, feláldozta magát, hogy kiengedje a sárkányt. - suttogja Fuzz miközben felkészül a legrosszabbra, s igyekszik elbújni (stealth vagy init? Smile)
- Szóval nem te voltál, aki így felkoncolta Big Grin
(05-25-2018, 02:46 PM)Konyak Wrote: [ -> ] - Szóval nem te voltál, aki így felkoncolta Big Grin

OOC - Mostmár én is értem milyen gőzölgő belekről beszélt, de addig nem tűnt fel, hogy valójában egy sárkány ölte meg, nem egy ajtó, s nem is Fuzz Smile

Nem bizony, s csodálkéznék, ha a sárkány önként visszament volna a koboldok ketrecébe, bármennyire is "háziállat".
Megüzeni Gábirelnek is, hogy vigyázzon, mert vagy egy elszabadult sárkány a környéken.

OOC2 - Az még mindig nem értem, hogy a gobbók merre közlekedtek ki-be, mert vagy a ketreces-Mípós termen kellett áthaladniuk mindig, azaz kobold területen, vagy van másik kijárat is amit nem találtunk még meg. Viszont a toronyhoz ezekszerint eljutottak, mert volt ott 4-5 gobbó hulla az előző csapat jóvoltából, tehát mégis jártak arra, azaz kellene egy titkos átjárónak lennie megkerülve a koboldokat, mert különben értelmetlen, hogy ott tartották a sárkányt egy darab Mípóval, nem?

OOC3 - DM, kulcsokról jut szembe, a börtönajtó kulcsát sem találtuk meg eddig senkinél? Annak is léteznie kell valahol.  Át kell take20-zni majd az egész szintet Smile
Ooc1 Fuzz ölte meg, a túlzott képpel csak arra utaltam, hogy a goblin akciója hősies és önfeláldozó volt, Fuzz meg jó, bármit is jelentsen ez.

Ooc2 ott a pont, ez bizony érdekes kérdés.

Ooc3 az volt bennem, hogy az a kulcs már meglett, de ha nem, akkor mégis valamelyik goblinnál volt, sőt volt ott még egy kulcs, ha még azt se találtátok volna meg már jó rég. (Két külön köz-goblinnál volt a két kulcs)

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Miközben Konyak és Fuzz bájcsevegnek, Eric észrevesz a füstön keresztül az egyik oszlop tetején gubbasztó, nagyjából két láb magas sárkányfaragványt, ami pislog egyet.

Roll for initiative! (meglepi kör: Eric + "faragvány")
Init 21.1
OOC - Gábrielnek is dobj.
OOC2 - Mivel Eric nem jöhet 22-nél előbb, elkezdtem a kört...

Meglepi kör

23 - Az oszlop tetejéről egy fehér villanás kíséretében egy fagyos kúp tör elő és beteríti Arkust (save 8, -5hp cold) és Konyakot (save 17, -2hp cold), majd a fehér kis jégköpő arrébb röppen, takarásba kerülve mindenkitől.
?? - Eric...
7.02: Eric átlép az "alsó" oszlop mögé és kikukucskál a sárkányra. Közben halkan mondja Konyaknak: Konyak, te tudsz a nyelvén, mond neki, hogy a barátai vagyunk!
Első kör

23 - A sárkány Eric és a száját tátó Arkus között ellibben a fejek fölött, a folyosón végig nyugatra, s eltűnik szem elől... kivéve Gábrielt, aki látja, hogy berepül a kúthoz, mielőtt az ő szeme elől is eltűnne.

Party time
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28