RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
OOC - az ooc kérdéseket teljesen ooc kérdeztem, természetesen nem tudjuk, ezért kérdeztem Smile IC meg nincs is, de ooc tippre nem LG, ha ork és Ehlonna követő, inkább természetbarátok voltak a rangerrel, azaz NG inkább mint LG

Igaza van Arkusnak a crossbowval úgyis jobban bánok, ha szükséges lenne, milyen bölcs ez az Arkus gondolja magában. Smile 
Fuzz elismerően bólint, s elteszi a kardot, majd szívélyes mozdulattal és barátságosnak tűnő tekintettel mutat kifelé, s terelgeti a népet kifelé miközben mustrálja, hogy kinél mi van. Félre is áll, hogy kiférjenek.

A hobgoblin legalább beszéli a közös nyelvet, ha magához tér, végre valakit érhetően ki lehet majd kérdezni.  - reménykedik Fuzz, hogy majd egyszer újra pofázhat sokat olyannal, aki érti is végre mit mond. Ő biztosan tudja hol a váltságdíj, s van-e másik kijárat a felszínre, esetleg a koboldokról is ezt-azt. - egyre izgatottabb, hogy mikor lehet végre kikérdezni
A nőknél némi kötszeren és néhány tömlő vízen kívül nem sok mindent látni.

Fuzz bátorítása hatására elindulnak. eléggé szomorúan, de viszik magukkal a megmaradt goblin férfit. A keleti füstös terem felé veszik útjukat és kisvártatva eltűnnek szem elől.
(08-15-2018, 08:00 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]A nőknél némi kötszeren és néhány tömlő vízen kívül nem sok mindent látni.

Fuzz bátorítása hatására elindulnak. eléggé szomorúan, de viszik magukkal a megmaradt goblin férfit. A keleti füstös terem felé veszik útjukat és kisvártatva eltűnnek szem elől.

Nem a nyitott (északi) ajtó felé távoznak amerre az első goblin nő? Fuzz arra igyekezett terelgetni a többieket is.
Ha keletre akarnak menni, először eléjük siet, s az ajtóba áll, elmondja és elmutogatja, hogy arra koboldok vannak, nem biztonságos. Majd Arkusra néz.

Ha mégis arra akarnak menni mindenképpen, akkor javasolja a többieknek, hogy kisérjük el őket egy darabon, Ericet és Konyakot kéri meg erre, Arkust pedig, hogy vigyázzon a hobbóra. Megy előre a füstös teremben, s vezeti őket közvetlenül előttük a feltöltött számszeríjjal. (ha nem jönne senki, akkor egyedül is megy a csengős ajtóig mindenképp)
A füstös terem után vált, azaz ahol van lehetőség, ott mellettük megy már nem előttük, ahol nincs ott meg utánuk.
Az északi ajtó, amerre az első nő ment, nem a kút felé vezető, hanem az északi folyosóra vezető út, mivel az az ajtó (állítólag) nyitva volt. A sok nő az ájult pasival egyértelműen a füstös terem felé megy.
Aki kíséri őket, láthatja, amint rezignáltan elvonulnak az összes hadszíntér mellett, keresztül a raktáron. A barrikádnál vár a korábban elmenekült nő, aki előbb megretten a számszeríjas gnóm láttán, de aztán a "főnöknő" szavára lecsillapodik, és Fuzzt jó messziről megkerülve csatlakozik a többiekhez.
A menet ezután továbbhalad, el a börtön előtt, majd át az első goblin őrposzton, a sulymoktól megtisztított folyosón és Konyak termén át, egészen a keleti falon lévő omlásig. Ott megállnak pihenni, igazítani a dolgokon, szemmel láthatóan azzal a szándékkal, hogy a köveken mászva, a kobold területet megkerülve jussanak el valahová, talán a lépcső aljáig.
OoC - A váltságdíj az egy nagy zsáknyi pénz volt ugye? Vagy csak nekem rémlik így, hogy nagy zsáknyi volt? 1000gp, s nem csak aranyból állt?
OoC - Ha Konyak nem látja odabent a zsákját, akkor PC Konyak vagy DMPC Konyak átkutatja őket? Smile

Fuzz figyeli őket ezerrel, hogy milyen dolgokat igazgatnak, ha valamelyik kis teremtés érezhetően nehezebben mozgott, lomhább volt (pl. mert 1000gp-t cipel rézpénzben Smile), akkor Fuzz cselekszik valamit, egyébként várjuk a többi PC reakcióját a kivonulásra.
Nem 100gp volt? Konyak termeszetesen igyekszik megtalalni amit elhagytak, elvettek toluk.
(08-15-2018, 01:41 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Nem 100gp volt? Konyak termeszetesen igyekszik megtalalni amit elhagytak, elvettek toluk.

Micsoda? Csak 100gp volt? Ennyit ertunk csak 4-en? Sad
Nekem valami olyan remlik, hogy kb. annyi lehetett mint Konyak uj karijanak (2.szint) az osszes vagyona, de mivel az mar nem volt meg, rovid lejaratu kolcsont vett fel 0% THM-mel Smile
Fuzz figyeli őket...
Konyak igyekszik megtalalni amit elhagytak, elvettek toluk...
Arkus vigyáz a hobbóra...
DMPC Eric vagy PC Eric?
A nők kisszobájában vagy akár a nőknél semmi értéket nem talál a banda. Ha valakinek még hiányzott felszerelése, az nincs itt. Legfőképpen 800 arany jelöletlen érmékben nincs itt.
(08-21-2018, 12:53 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]A nők kisszobájában vagy akár a nőknél semmi értéket nem talál a banda. Ha valakinek még hiányzott felszerelése, az nincs itt. Legfőképpen 800 arany jelöletlen érmékben nincs itt.

Konyak, jelöletlen volt? Vagy raktál rá arcane markot egyesével? Smile

OoC - Azt megtudhatjuk, hogy mekkora mennyiségről volt szó? Ha más nem Konyaknak tudnia kell, hogy beleférhetett-e a kis ládába, feltéve, hogy az nem volt már eredetileg tele Smile
Mert ha jól rémlik azért keressük veszettül, mert nagy zsák pízt keresünk, s arról volt tán szó, hogy nem fért volna bele?
A logikus az lenne, hogy a főnök magának tartotta meg az egészet, s berakta a kincses ládába. De legalább Konyak üres TBK jelölésű zsákját meg kellett volna akkor találni Smile

Fuzz megvárja míg a banda elhagyja a terepet a köveken keresztül. Ő is nagyon óvatosan ráosonkodik a kövekre, s megnézi kívülről azt a "két gyanús helyet", ha már ott van.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28