RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
OOC vagy nem OOC - Pinned volt amikor meg lett kötözve (tied up), ha abból indulunk ki, hogy senki nem módosított semmit a korábbi állapoton, akkor pinned, mivel nem nem vonta vissza a pinnedet senki, s pinnedként lett megkötözve Smile Bár az érdekes tárgyalási pozíció, hogy közben pinnelve vagy éppen grapplezve van. A diplomatának alap lett volna, hogy megkötözés után lemegyünk az emelvényről s lerakjuk a földre, így abban a hitben volt, hogy még el sem kezdődött a tárgyalás, győzködés...
Ericnek spoiler Smile 
Sztem Eric azt fogja írni, hogy lerakta megkötözés után, minek tartogatná a kötözöttet, ha nem akarja sehova vinni. Az más kérdés, ha hallotta Fuzz kérését, hogy vigyük át a másik terembe, ahol kényelmesen lehet beszélgetni, csak még nem volt idő belekezdeni a teázgatásba odaát, mert Konyak előbeszélgetést végzett Big Grin
OOC nézve legalább lesz okunk lecsapni végre...kár érte, hogy nem volt barátságosabb, s nem hitt nekünk...

OOC2 - a fagy mindennek árt, ott van a Mortal Kombat vagy X-men, nézd csak meg...
Reszemrol azt hittem Konyak fogja a sarkanyt. Ha Eric elengedte, akkor azonnal felvette, hacsak Eric nem ragaszkodott megis hozza, h nala lesz. (OoC - poenkodni is akartam, hogy mini jegkopoje van.)

Dobtam egy balance-t is remelem nem kell:
Balance [1d20+2] = 5+2 = 7
(06-19-2018, 02:44 PM)Konyak Wrote: [ -> ]Reszemrol azt hittem Konyak fogja a sarkanyt. Ha Eric elengedte, akkor azonnal felvette, hacsak Eric nem ragaszkodott megis hozza, h nala lesz. (OoC - poenkodni is akartam, hogy mini jegkopoje van.)

Dobtam egy balance-t is remelem nem kell:
Balance [1d20+2] = 5+2 = 7

Én meg azt hittem, hogy Konyak megfogta és el is vitte a déli szobába, amint a nagy kisvezér kérte. De nem, bibibi Smile

Fuzz felkészül cselekedni, s amint ő jön, cselekszik is egy readyt arra, ha elrepülne a sárki. (ready daze monster, ha 5 lábnál messzebb kerül Fuzztól, hátha most bejön)
Eric annyira nem számított rá, hogy Konyak a tárgyalás helyett felbőszíti a sárkányt, hogy teljesen elaludt (init: natural 1, mondjuk nem értem, hova lett a Dex bónusza roll20-on a karakterlapból +2-es initje volt eddig és legutóbb nem én szerkesztettem a karakterlapot!).

Eric nagyon deffenzív lesz továbbra is.
Azt nem tudom eldönteni, hogy Eric még mindig fogta-e a sárkányt, mert az utolsó mondásom az volt, hogy leteszi a négy lábára; utána lett megkötözve; türelmesen várja Konyak tárgyalását.
OOC - a grappled kondíció -4 dex, oda lett, de a kötözés után a grappled eltűnhet.
OOC2 - a leteszi-re emlékszem, akkor ha már Konyak is azt hitte, nála van, akkor legyen nála.
OOC3 - Reflex mentőt Erictől is elfogadunk legközelebb, most kidobom neki.

(meglepi kör kifejtve: )
Konyak ügyesen teker egyet a sárkányon, hogy az alig kapja el őt (-2hp cold), Eric meg még ügyesebben elhajol (evasion), de a csúszóssá vált talajon a barbárnak a nagy hadonászás közben majdnem ki is csúszik az immáron kötözetlenné vált sárkány a kezéből.

Első kör

27 - Erissz! - sziszegi ismét Calcryx, és belemélyeszti a fogait Konyak páncéljába (AC15, Konyakon ugye most breastplate van, nincs a kezében pajzs, és grappled? tehát AC 10 +6 armor +2-2 dex +1 dodge)

Party time! (Fuzz, Konyak, Gábriel, Eric, Arkus)
(06-19-2018, 06:54 PM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]Eric annyira nem számított rá, hogy Konyak a tárgyalás helyett felbőszíti a sárkányt, hogy teljesen elaludt (init: natural 1, mondjuk nem értem, hova lett a Dex bónusza roll20-on a karakterlapból +2-es initje volt eddig és legutóbb nem én szerkesztettem a karakterlapot!).
A nálam lementett második szintű Ericnek +2 Initje van. Dex 14: +2, a roll20 karakterlapja szerint Dex 14: 0 bónusz! De a lényeg, hogy nagyon soká jön. ÉS jó eséllyel DMPC lesz, azért írtam, hogy nagyon deffenzív!
Fuzz felkészül.
Konyak?
Konyak megprobalja pin-elni, ami kritikusan jora sikeredett: Pin [1d20+11] = 20+11 = 31
Arkus odajön kíváncsiskodni, Eric meg arra ügyel, hogy ne essék bántódása a nagy köpködés közepette.
Gábriel?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28