RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Ooc tipp nem tudom Eric ismeri e de aooval lehet grapplezni is ha nem akarja sebezni.
Ha a sárkány ready-zett, akkor Konyak becsukja az ajtót.

Ha nem akkor eleget tesz a kérésének, megáll az ajtóban és readyzik egy támadást. (OoC - Elvileg még egy standard actionje maradt, ha jól emlékszem a IM-es üzenetedre.)
Nos, ha Eric tud grapple-t AOO ként, akkor:
Eric megpróbálja elkapni és magához ölelni a sárkányt úgy, hogy ne okozzon neki fájdalmat. Combat Maneuver: [1d20+5] = 17+5 = 22
Az ölelgetés közben nyugtató hangon szól hozzá: Ha lenyugodnál, tudnánk beszélgetni és megtudnánk, te mit akarsz és aszerint cselekedhetne mindenki, hogy mindenkinek jó legyen.
OOC - nem ready volt, egyszerre akart köpni és mozogni. De ez nem lehet IC feltétele a cselekedetnek.
Ajtót becsukni a szeméttől nem lehet, hacsak nem az eggyel korábbi ajtóra gondoltál.

Eric emlékszik, hogy arról volt szó, hogy Arkus csukja az ajtót, de nem tudja felidézni, hallotta-e, hogy ez már megtörtént.

Konyak tehát (előző körben) megállt lánccal a kupac tetején, és felkészült egy csapásra

Ebben a körben pedig Eric elkapta a csirke nyakát, de csak miután ő keményen belemart a törp alkarjába (AC18 -2hp) (grapple sebzés miatt -2-vel, CMD 14 ellen simán így is)
(OOC - a grapple szabály értelmében a defender helyét az attacker dönti el (valamelyik szomszédos kocka), de mivel tiny, ezúttal megengedem, hogy akár a saját kockájába is húzhatja)

Party time! (Eric nem ready-zett, hanem AOO-zott, így ő is jöhet)
Asszem megint eltunt roll20-rol a sarki.

Fuzz mivel úgyis a többiek után jön, pontosabban sárkány előtt a ready miatt, így várakozik, s attól függően cselekszik, hogy mi történik addig, sikerül-e Ericnek pinnelni a grapple után, esetleg Konyak is beszáll-e a grappleba, Arkus is érkezik-e, stb. (vagy bekapcsolódik grappleba, vagy daze monster vagy segít lekötni a száját, vagy megkötözni, elővenni kötelet attól akinek van, vagy indából egy darabot majd levágni ha nincs senkinél?)
Gábrielnek annyit üzen mentálisan, hogy 5 lábat fentebb jöhet, aki ezt megteszi -> {75}, s folytatja a readyjét, illetve free actionként Konyaknak - Nyugtasd meg draconicul!

OOC - Tényleg inda az honnan fut lefelé azt már kérdezni akartam, hogy amikor nem volt itt kupac akkor láttuk, hogy hol a gyökere, lentről van ide felfuttatva, vagy innen fentről megy le a kút körüli területről?
az indák természetesen úgy viselkednek, ahogy tőlük elvárja az ember: millió kis gyökérrel kapaszkodnak mindenhová, és a kút szélétől szétfutnak, környes-körül be az ócskavas-kupacok alá.
(06-05-2018, 10:56 AM)DM Surranó Wrote: [ -> ]az indák természetesen úgy viselkednek, ahogy tőlük elvárja az ember: millió kis gyökérrel kapaszkodnak mindenhová, és a kút szélétől szétfutnak, környes-körül be az ócskavas-kupacok alá.

Az oké, de elméletileg megállapítható, hogy merről merre terjedt el, vagy inkább szét, ha ez olyan szamóca fajta inda, nem pedig Tarzanos Smile  Ha sima futó-, kuszónövény mint a borostyán, vadszőlő, akkor is van vastagabb szára, s "központi" gyökere. Nem vagyok szakértője a témának, csak abból indulok ki amelyeket élőben vagdostam már. Erre gondoltam azzal a kérdéssel, hogy hol vannak a gyökerei, honnan fejlődött ki, terjedt szét, stb, ha úgy döntenénk, hogy kiírtjuk, nem rossz tudni. 
Tehát ha jól értem a kút szélétól terjedhetett szét elsősorban lefelé a kútba és részben itt a kupacok alá, nem pedig lentről lett "felfuttatva".
Mondjuk, hogy komló. Ezzel ki vagy segítve? Smile De konkrét kérdésre, hogy van-e Fuzz szerint központi inda, amit esetleg kiölve valami érdekes dolog történik: nem talál ilyet. Egy Nature 10 check-kel tudni fogja, hogy ezek a holmik a nap felé törekedve, fölfelé szeretnek futni, lefelé nem. Bár amilyen sápatagok, ezek lehet, hogy inkább bújócskázós fajta.
Komlóval igen. Ott voltam már, Pécs felé van Smile Ki a gyógynövényszakértő a csapatban? Majd gyűjtünk belőle.
Lehet, hogy a Nap is lent van, s ezért futnak lefelé, ha már a nagy fa is lent nőtt ki Smile
OOC - Mindenki valakire vár? Smile

Konyak, Eric, Arkus, Fuzz, sárkány jön... ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28