RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Eric-nek spoiler!

Arkus kényelmesen, dárdával a kezében szemmel tartja az ide-oda repkedő sárkányt, miközben Konyak második nekifutásból betöri az ajtót, amit a túloldalt szemmel láthatólag némi törmelékkel próbáltak kiékelni. A barbár egy zsúfolásig telt kis terem hozzá közel eső részébe lát be, ahol egymásba kapaszkodva, és némi sikolyt gyorsan elnyomva jó néhány goblin asszony és gyermek húzódott meg. Hárman egy eszméletlen hobgoblinnal foglalatoskodtak éppen, de most ők is riadtan fordulnak a betört ajtó felé. A pillanatnyi döbbent csendben az egyik összeszedi magát, és összeszorult torkát egyetlen szó hagyja el, cérnavékony hangon.

- Kenyerem. - nyögi, közös nyelven.

A háttérből olyan hang hallatszik, mint amikor egy lepecsételt sírkamrát több száz év után kinyitnak, és szisszenve szalad be rajta a kinti, melegebb levegő. Calcryx kecsesen Konyak és Fuzz közé billen, úgy tizenöt láb magasan, és fagyos fuvallat kíséretében súg valamit Konyaknak.
- Öld meg mind!

(Ericnek privátban írom, mi van odalenn)
OOC - Ezexerint az egyszerűbb verzió valósult meg, s nem hagyták el az erődöt, ..., egyelőre. Legalábbis egy része, mert úgy rémlett jóval több "nép" volt korábban mint roll20-n most.

Fuzz két kör alatt biztos végzett már a DM-mel Smile Mármint a spellel, a mágia jelenlétét vizslatva a kupacban, így a sikeres betörés, majd a duma és sárkánylibbenés után megfordul megnézni kinek vették el a kenyerét, de a koncentrációt fenntartja, hogy esetleg nem mágikus-e a kenyér, vagy van-e bent valami más mágikus, vagy éppen az útban levő sárkánynál, majd 10 lábat észak felé oldalaz, hogy jobban bealásson ő és a DM is.

Free actionként Gábrielnek mentálisan üzen: Ericnek kiálts, hogy "Goblinok", majd röppenj a déli ajtóba. (ooc-a lefelé mászás sem gyorsabb emlékeim szerint mint felfelé volt)

Gábriel kiröppen és megtelepszik az ajtót eltorlaszoló ládikán.

OOC - Arkusnak olyan kevés HP-ja van mint amennyi látszik roll20-n csík, vagy az régi cucc?
Eric kb fél perce kezdhetett el lefelé mászni.

Arkus valóban ilyen sebesült.

Ha valaki bekukkant az ajtón, láthat többet, több asszonyt is. Majd berajzolom, úgysincs tétje.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Eric gyors volt, így csak privátban jön, kivéve, ha megdobja a perception (listen) checket. Fél perc (5 kör), nem juthatott messi (ooc - az argentínok különben is kieestek)

Fuzz előbb megvárja Konyakot, hogy ne kelljen retrozni, addig csak távolról kukkantgat. Mivel harmadszor sem volt a detect magicre reakció, feltételezem, hogy nem érzékelt aurát az elmúlt fél percben.

Konyak jön... Smile
Konyak láncát bal kézben tartva hátrébb lép azt megszólal:
- Öld meg őket te ha akarod. - rögtön fordítja is közösre:

- Öld meg őket te ha akarod. Én nem bántok asszonyokat és haldoklókat.

Vissza sárkányra:
- Én nem bántok asszonyokat és haldoklókat.
- Egyenként. - sziszegi Calcryx mohón, és kicsit közelebb libben az ajtóhoz.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
(07-04-2018, 05:08 PM)Konyak Wrote: [ -> ]- Öld meg őket te ha akarod. Én nem bántok asszonyokat és haldoklókat.

OOC - A haldokló goblinokon azért lehet vitatkozni, hiszen nemrég végzett ki egy csomó haldokló gobbót   Big Grin  Angel  

Fuzz kérdőn néz Konyakra, miért mond neki ilyeneket. Mindenesetre előveszi és feltölti a crossbowját.

Talán csak valami rejtett üzenetet akar továbbítani a szöveggel és balkézbe tett lánccal?

Fuzz [1d20+4] = 8+4 = 12 sense motive

Én sem ölök védteleneket. Ők természetesen elhagyhatják az erődünket, a hobbót meg átadjuk a koboldoknak. (Fuzz még nem felejtette el, hogy mire voltak képesek Dyrraval a h/gobbók)

Természetesen a szája reflexből jár, de aztán lehet, rájön, hogy a sárkánynak mondta Konyak, s nem neki, amikor az közelebb libben az ajtóhoz? (ha DC10 elég)

Fuzz [1d20-2] = 13-2 = 11 wis check
Roll20-on meg nem mozdult a sarkany. Jelolhetned neki is a magassagat szines karikakkal. Van is mellette egy zold csak azt nem tudom mit jelent.
Milyen magas a gobeszes terem? Jol lattom, h Konyak nem latott be teljesen, de amaeddig belatott ott nincs kijarat. (Kiveve a secret door-okat Tongue)
OOC - a színes karikák abban a sorban vannak 5 lábanként, ahogy a rábiggyeszthető bigyóknál vannak sorban: piros, kék, zöld, narancs, stb (és a "talp" magasságára értendők), tehát a zöld az 15 láb magasan van (tiny lény esetén: valahol 15 és 20 láb magasság között)

- Ostoba áruló! - sziszegi Calcryx - Pletykálsz, mint egy patkány.

Azzal mély lélegzetet véve belehel az ajtón, aztán odébb röppen, gyönyörködve az asszonyok sikolyában, főleg azéban, akinek a lába odafagyott a talajhoz. Az egyik mellette álló elrántja onnan, mire a fagyott végtag nyílt törést szenved. Ordítás, gyereksírás hallik.

Calcryx csak nehezen szakítja el tekintetét a látványtól, és néz újra Konyakra.
- A következő a tiéd. - suttogja.
Jelöld már ezt a mozgást és köpést magaságokkal együtt. Mondjuk beleírod a "kockába" milyen alacsonyra süllyedt.
OOC - nála, nincs narancs magasság, szóval jó lenne 5 lábanként specifikálni minden szint a felső felsorolásban.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28