RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
A nő cucca talán hiányzott, Erkié megvan.
Amint itt cseveg a trió, megérkezik a törp is.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
(10-17-2018, 11:10 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]A nő cucca talán hiányzott, Erkié megvan.
Amint itt cseveg a trió, megérkezik a törp is.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

A fegyver a lényeg, h azt otthagyta-e.
A nő cucca persze, h hiányzott mivel az nálunk van Smile Legalábbis ami számít könyv és bot. Szóval a zsákja nincs ott, nem mindegy mi maradt ott, korábban amikor részletesen átnéztem azt mondtad, semmi nem hiányzik. Sad
Ooc - Szerintem csak azt írtam, hogy ránézésre a druida irodájából nem pakoltak ki, pl vaskos kötetek megvannak. Annyira nem nézett szét a páros, hogy tételesen mi volt meg s mi nem, de a táborban Erki zsákját futtában látták. A menetfelszereléséről nincs emlék, úgyhogy esélyes, hogy fegyver, pajzs, vért volt nála.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
- Ha kimerulten, sebesulten, eroforrasok nelkul megyunk a vagohidra, azzal nem segitunk Erkinek. Ha tenyleg bajban van.
(10-19-2018, 03:27 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Ooc - Szerintem csak azt írtam, hogy ránézésre a druida irodájából nem pakoltak ki, pl vaskos kötetek megvannak. Annyira nem nézett szét a páros, hogy tételesen mi volt meg s mi nem, de a táborban Erki zsákját futtában látták. A menetfelszereléséről nincs emlék, úgyhogy esélyes, hogy fegyver, pajzs, vért volt nála.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről

Ha csak futtában látták akkor oké, nekem úgy rémlett, hogy nyomokat is keresgéltünk, hogy mi történhetett, sőt hogy a cuccokra külön rákérdeztem, de lehet nem, mindegy... majd megnézzük.

Erki zsákját? Volt neki? Ha volt neki "eredeti" felszerelése, zsákja, akkor az mi találhattuk meg a gobbóknál a miénkkel együtt, s most kapta volna vissza ő is, nem? Vagy mielőtt lekjöttünk megtalálta a kiszabadulása után? 
Emélkeim szerint gobbó vértet, pajzsot vett fel, s talán Dem morningstarját kölcsönadta neki Fuzz, de hogy azt elfogadta-e végül már nem tudom, mert valami kardot emlegettél, h azzal nyomul inkább (harcos-pap, nem csak pap).
(10-19-2018, 04:36 PM)Konyak Wrote: [ -> ]- Ha kimerulten, sebesulten, eroforrasok nelkul megyunk a vagohidra, azzal nem segitunk Erkinek. Ha tenyleg bajban van.

Biztos, hogy bajban van, különben csak szólt volna valamit. Bár az is elég baj, ha elengedte a lányt. Elképzelhető, hogy elbájolta Erkit, bár ahhoz el kellett volna oldoznia (emlékeim szerint meg volt kötözve csak nem volt eszméletlen vagy fordítva???), s ha a botja, varázskönyve nélkül képest volt rá, akkor lebecsültük a képességeit.

Vesz egy nagy levegőt, s sóhajt egy még nagyobbat.

Attól tartok, sajnos igazad van Konyak. Most azonnal nem tudunk neki segíteni, de mielőbb fel kell rá készülnünk, hogy a nyomába eredjünk, ne késlekedjünk sokat. 
Újabb sóhaj.
Pedig biztos van felderítetlen ősi titok még itt is, s a koboldokkal is persze még visszajöhetünk később is, remélem. S itt ez a sok újrahasznosítható cucc, mit csináljunk velük? - teszi fel a kérdést, inkább csak magának, mert már hamari módon mondja is a teendőket, elvégre ő az önkéntes vezető.

Először is, mutasd csak az a törp tekercstartót, Konyak. 
Ha Konyak odaadja, akkor kinyitja és megnézi miközben a következőt szövegeli - Hátha egy törp térkép van benne, amely segíthet eligazodni idelent.

Ha még él utána.

Nyissuk ki a ládát, rakjuk bele az egyéb apróságokat is, hogy egy helyen legyen minden, az értékesebb tárgyakat vigyük magunkkal vagy adjuk el Tölgybuckán. Amit nem tudunk elvinni azt zárjuk be a lenti szobába, hogy ne kerüljön a gonosz koboldok kezére. Holnap reggel pedig utána eredünk. Rendben?

Nyomat egy detect magicet a ládára, mert már nem emlékszem melyik részén volt, s milyen mágia, belül, záron, mindkettőn.
EDIT: közben megtaláltam kincsesláda leirasban, szoval nem tudja biztosan hol azt meg vegkepp milyen.

Ha mindenki eleg messze all, akkor a feher kulccsal megprobalja kizarni, de nem nyitja ki egyelore.

OoC - milyen messze is van TBK innen? hány óra, milyen napszak van, reggel pihi után indultunk goblinok ellen, ugye?
Eric épp akkor ér ki a kútból, amikor Fuzz kijelenti, hogy feltöri a törp pecsétet. Vagyis már hallótávon belül, de még nem egy szobában.

Tölgybucka úgy hat óra, de Fuzz nem emlékszik, hogy az lóval vagy gyalog volt. A gnóm gyomra szerint úgy dél körül járhat az idő.

Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Micsoda véletlenek Smile
Nem jelenti ki, hogy feltöri, csak a fenti szöveget mondja. Persze Eric gondolhat rá, hogy az azt jelenti, hogy feltöri. Smile
Utána ha Konyak odaadta, akkor feltöri, ha nem akkor könyörög neki, hogy adja oda....
Óvatosan azzal a tekerccel! szól a kútból közeledve Eric. Nem tudhatod, mekkora bajt hozol a fejedre ha meggondolatlanul elpusztítod a törpék teremtőjének szent ereklyéjét! Akár az én kezem által... teszi hozzá gondolatban.
(11-14-2018, 06:24 PM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]Óvatosan azzal a tekerccel! szól a kútból közeledve Eric. Nem tudhatod, mekkora bajt hozol a fejedre ha meggondolatlanul elpusztítod a törpék teremtőjének szent ereklyéjét! Akár az én kezem által... teszi hozzá gondolatban.

Nem pusztítok el semmit, csak térképet keresek, hátha segít Erkit megtalálni.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28