RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Tizedik fejezet - New Kids on the Block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
OOC - Én Eric-re várok:

"Ebben a körben pedig Eric elkapta a csirke nyakát, de csak miután ő keményen belemart a törp alkarjába (AC18 -2hp) (grapple sebzés miatt -2-vel, CMD 14 ellen simán így is)
(OOC - a grapple szabály értelmében a defender helyét az attacker dönti el (valamelyik szomszédos kocka), de mivel tiny, ezúttal megengedem, hogy akár a saját kockájába is húzhatja)"

Valamint a DM-re/ többiekre:
"Csak nalam hianyzik a turn order, vagy masoknal is?"
Eric ölelgeti a sárkányt és közben beszél: Ha lenyugodnál, tudnánk beszélgetni és megtudnánk, te mit akarsz és aszerint cselekedhetne mindenki, hogy mindenkinek jó legyen. Konyak, fordíts neki!
És hová rakja Eric a sárkányt?
(06-06-2018, 03:42 PM)Eric Thunderfist Wrote: [ -> ]Eric ölelgeti a sárkányt és közben beszél: Ha lenyugodnál, tudnánk beszélgetni és megtudnánk, te mit akarsz és aszerint cselekedhetne mindenki, hogy mindenkinek jó legyen. Konyak, fordíts neki!

Akkor ezt vehetjük úgy, hogy folytatja a grapplet, azaz pinneli, ugye? Gondolom damaget nem akar, meg mozogni vele, így ez marad.
Mert önmagában a grapple az még majdnem semmi, mivel mindkét fél grapplezik, de pin majd tie up jöhet utána.

OOC - http://www.d20pfsrd.com/gamemastering/co...OC-Grapple

Ha már el van kapva rendesen, akkor beszélgethetünk vele, meg egymással, hogy mit tegyünk vele...

EDIT Konyak postja miatt: Vagy végülis mozoghat vele, odarakni Konyak elé, aki lecsapja, de az megint damage lenne Smile
OOC - Sztem jobb, ha nem huzza a sajat kockajaba, hanem marad ott ahol volt, vagy barmelyik masikban mellette
Turn order: ebben a körben a sárkány volt, meg Eric AOO-ja. turn order lényegtelen, most a sárkány után jön mindenki.
Ha Eric pint próbál, akkor természetesen cmb check.
(06-06-2018, 04:11 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Turn order: ebben a körben a sárkány volt, meg Eric AOO-ja. turn order lényegtelen, most a sárkány után jön mindenki.
Ha Eric pint próbál, akkor természetesen cmb check.

Egy egyszerű csatában, ahol mindenki üt lehet lényegtelen, de itt egyetértek Konyakkal, hogy lényeges lehet, mert ha valami megtörtént akkor az utána következő aszerint cselekszik.

Pl. ha Konyak leüti akkor Eric nem szorongatja többet
Ha Eric elengedi Konyak lehet leüti, lehet nem
Ha Eric tartja, lehet Konyak is bekapcsolódik.
Ha látja Fuzz, hogy Eric bír vele, akkor kötelet kereshet, ha nem akkor lehet bekapcsolódik ő is grappleba (+2 aid anotherrel kell, vagy másként?)
stb.

Az init, ready, delay, stb is a combat részei.

Egyébként Fuzz most hogy már nála van végre a korábbi felszerelése elgondolkodik azon, hogy a whipet is használhatná trippre, ez most talán egy ideális helyzet lenne rá, még úgysem használta eddig.
Mi kell ahhoz, egy sikeres támadás whippel, majd egy trip CMB check, s ha nem sikerül elengedheti. Ennyi? Ha sikerül, akkor meg trippelve is lesz a sárki?
Igaz, hogy sok a lába, de akkoris Smile
Eric leteszi a sárkányt a talajra a négy lábára. (Combat Maneuver: [1d20+5] = 3+5 = 8)
EDIT: Azon a mezőn hagyva, ahol roll20 szerint van, tehát maga és Fuzz közé.
Nem is kell kötél, Konyaknak van lánc a kezében, azzal megkötheti, bekötheti a száját, ahelyett, hogy agyoncsapja, s máris pórázon vezetheti a sárkányt Smile

A pin feltehetően nem sikerült Ericnek, de a grapple maradt (azaz nem sikerült leszorítani a földre, csak lerakni és fogni tovább), így Fuzz úgy dönt megpróbál segíteni Ericnek, hogy ne tudjon szabadulni a grappleból a sárkány amíg Konyak is odaér.
Előszed egy kis gyapjút vagy ahhoz hasonló anyagot majd elmormol valamit, s a sárkány felé dobja, Daze Monster, DC15. (OOC - AOO nincs, mert grappled a sárkány, ha TBK-n mégis lenne jelezd, s inkább +2 aid anothert ad Ericnek grapplera, ha tud)
Konyak hátrakiabál Arkusnak:
- Csukd be az északi ajtót.

Mojd odamegy Eric mellé.
Fuzz kezdi úgy érezni, hogy Konyak vagy elfelejtett sárkányul vagy nem akar vele beszélni, nem akarja megnyugtatni, mert Fuzz és Eric biztatására sem szólalt meg eddig Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28