RPG Addicts | We Know You're Hooked

Full Version: Hetedik fejezet - Rongy és arany
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fuzz folytatja az előrenyomulást a sulymokon majd átmászik a mellvéden (hacsak közben nem lát meg egy gobbót)
OOC - Konyak std action jogos, és impresszív a lista, amit készítettél. Sajnos azonban a sling bulletnek csak az elővétele free action, a parittya megtöltése nem az (lásd OOC thread, mert hosszú)
Ennek fényében más lesz a std action-öd?

Eric-et megvárom, mielőtt Fuzz lépését is lekönyvelem.
Konyak nem dobja el a láncát, nem veszi elő a parityáját. Elmozog 140-ig.

OOC - Nem emlékszém már miben maradtunk Konyak láncát illetően elér 10 feet távolra vele vagy nem.

1. Ha elér, akkor megtámadja a jobb szélső goblint. A parittya nem túl jó dobását (7) "felhasználom" a sebzést kidobtam.
[attack:7+7=14 damage:12]

2. Ha nem akkor total defense.
OOC - ha lesz rá exotic weapon vagy lunge feat-ed, akkor fog elérni távolra, -2 támadással. Ha mindkettő lesz, akkor bünti nélkül. Tehát Konyak Total Defense.
Eric-re még várok, úgyis hétvége van, elvileg én se vagyok itt Smile
Eric szaporázza és a kanyarban beelőzi Arcus-t.

Fuzz nagy óvatosan eljut a palánkig (OOC - nem volt rajtad exp.retreat vagy ilyesmi, ugye?)

A Dyrrához közelebb eső goblinok földre ejtik második gerelyüket, és rövid kardot rántanak. A védfal csipkéi között az egyik sikeresen meg is szúrja a Konyaktól kölcsönkapott pajzsot.
A zöld goblin nem vacakol, hanem berohan a nyugati ajtón.

Konyak jön!

OOC - mind a négy goblin ready-zett előző körben, ebből három valaki (Konyak) érkezésére, a negyedik (a piros) arra, hogy egy társa átadja neki dobásra a helyet. Ezért (valamint azért, mert ez már Konyak körének közepén történt) úgy döntöttem, hogy bár Konyak cselekedete váltotta ki előző körben mind a négy gerelydobást, a piros mégis hajszálnyival Konyak után jön.
Konyak óvatosan előrelép és megüti az erősebb, jobban felfegyverzett, ... goblint. Ha nincs ilyen (kvázi egyformák) akkor a jobb oldalit.
[ attack: 19 damage: 10 AC:+1 (Combat Expertise) ]
A mellvéd mögé bújt goblin könnyedén elhajol Konyak széles pörgetése elől, majd ügyesen visszadöf, de a mellvéden levő rés olyan keskeny, hogy a Konyakot védő erőpajzsról lesiklik a kard hegye. Ezután nyakába szedi a lábát.

Harmadik kör

Arkus felzárkózik Dyrra mögé, aki csákányával a goblin feje helyett a mellvédet találja el.

Eric elsiet a sarokig, előre sejtve, mit fog látni, majd a Konyak és Dyrra közötti rést kihasználva nekifutásból átbukfencezik a két goblin fölött, akik próbálják megszúrni, sikertelenül.

Fuzz jön!
(05-14-2016, 09:03 PM)DM Surranó Wrote: [ -> ]Fuzz nagy óvatosan eljut a palánkig (OOC - nem volt rajtad exp.retreat vagy ilyesmi, ugye?)

Nincs. Mint játékos gondoltam rá, de az így előre túl megfontolt lett volna, másrészt meg most úgyis az volt a terv, hogy hátramarad bufferelni. Szóval rendületlenül megy és mászik tovább, amíg meg nem lát egy gobbót, akkor daze neki.
Fuzz ügyesen átvetődik a palánkon, és továbbnyargal a sarokig, ahonnan meglátja a második palánknál dúló közelharcot.

A barna goblin elkotor, de közben Erictől kap egy becsületes fenéken billentést (7hp)

A kék goblin szintén el, és a fedezék miatt Dyrrának nincs alkalma utánacsapni, de Eric még reflexből megpróbál visszakézből lekeverni egy taslit. Az előző jól sikerült fenéken billentés miatt viszont elveszti az egyensúlyát, és visszakézből tasli helyett az ajtófélfába kapaszkodik két kézzel, hogy el ne essen.

Konyak jön!
Gondolom a goblinok nyugatra mentek el.

Konyak total defenseben átlép a palánkon és elmegy 50-ig ha addig nem lát goblint vagy bárki mást.
Mit lát 50-nél?