OOC - nem biztos, hogy jól értettem, hogy ezeket mindet megkapják-e az orkok (kölcsönbe persze...)
Arkus megköszöni a kölcsön íjat (és töltényeket), és ha azt is megkapta, akkor a breastplate-et.
Dyrra felcsatolja a csákány mellé a pajzsot (bár eredetileg két kézzel tervezte forgatni, de úgy dönt, kell egy kis védelem).
A varázslás után a csapat tehát síri csöndben vágja ki az ajtót, ezért a csengőszó és Arkus káromkodása tisztán hallatszik.
Az ajtó mögött a terep a mellvédig tiszta sulyom. (OOC - Konyaknak 17.5 láb vagyis 1 move action elóvatoskodni odáig)
Meglepetés kör
A pap nem gatyázik, hanem óvatosan tipegni kezd befelé, helyet adva Dyrrának és Ericnek.
Eric a nyomában. (OOC - nekifutásnak 20 láb elég, de 15 van. ne számold a kockát, ahonnan indul)
Fuzz kukucskál, készen kábításra, bár már ketten állnak közte és a mellvéd között, így aligha lát valamit.
Ráadásul jön Konyak, aki az egész csapat élére tör.
Első kör
Valahonnan hallatszik, hogy a goblinoknak feltűnt a dolog: egy későn visszafogott kiáltás hallik.
Arkus tovább óvatoskodik, Dyrra odaér és átlép a mellvéden.
Eric Konyak sarkába lép, aki összekapja magát, és gyorsan átlendül a mellvéden ő is, majd az elgondolt útvonalon elmegy a következő terem sarkáig.
Mindeközben Fuzz még mindig a csengős ajtónál sasol(?)
OOC -
Fuzznak még egy köre hátravan, elvileg Konyak előtt jön, majd beillesztjük oda.
A sulymon úgy vettem, mindenki óvatos, tehát csendben is van (ezért nem feleztem tovább a move-otokat
). Konyak próbált csendesen mozogni (half speed) a palánk után? Ebben az esetben pont a berajzolt nyíl végéig ért el az első rendes kör végére. Ha nem próbált csendeskedni, akkor viszont még van egy std action-je az első kör végén.
Eric, ha jól értettem, előbb kisasol, utána suttog, de ketten bőven megelőzték.