05-25-2018, 03:08 PM
(05-25-2018, 02:46 PM)Konyak Wrote: - Szóval nem te voltál, aki így felkoncolta![]()
OOC - Mostmár én is értem milyen gőzölgő belekről beszélt, de addig nem tűnt fel, hogy valójában egy sárkány ölte meg, nem egy ajtó, s nem is Fuzz

Nem bizony, s csodálkéznék, ha a sárkány önként visszament volna a koboldok ketrecébe, bármennyire is "háziállat".
Megüzeni Gábirelnek is, hogy vigyázzon, mert vagy egy elszabadult sárkány a környéken.
OOC2 - Az még mindig nem értem, hogy a gobbók merre közlekedtek ki-be, mert vagy a ketreces-Mípós termen kellett áthaladniuk mindig, azaz kobold területen, vagy van másik kijárat is amit nem találtunk még meg. Viszont a toronyhoz ezekszerint eljutottak, mert volt ott 4-5 gobbó hulla az előző csapat jóvoltából, tehát mégis jártak arra, azaz kellene egy titkos átjárónak lennie megkerülve a koboldokat, mert különben értelmetlen, hogy ott tartották a sárkányt egy darab Mípóval, nem?
OOC3 - DM, kulcsokról jut szembe, a börtönajtó kulcsát sem találtuk meg eddig senkinél? Annak is léteznie kell valahol. Át kell take20-zni majd az egész szintet