05-30-2017, 08:32 AM
Ha jól értettem, akkor Eric nem látja, mit művel Fuzz, így szerintem még várakozik, hogy Fuzz visszaérjen. Ha visszaér és tényleg kiabál, hogy "futás", akkor reflexből futni fog Fuzz után.
[IC] Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
|
05-30-2017, 08:32 AM
Ha jól értettem, akkor Eric nem látja, mit művel Fuzz, így szerintem még várakozik, hogy Fuzz visszaérjen. Ha visszaér és tényleg kiabál, hogy "futás", akkor reflexből futni fog Fuzz után.
05-30-2017, 11:21 AM
(This post was last modified: 05-30-2017, 11:33 AM by DM Surranó.)
OOC - A meglepi körben felüvölthetett, bár épp melléharapott a fíreg (mindkétszer, fix fent), de akkor vegyük úgy, hogy...
Fuzz felkapja a nyúlcipőt, és gödrökön át botladozva kiugrik a hasadékból. - Futás! - kiáltja, és a törp szedi is a lábát utána. Az ajtótól visszanézve úgy tűnik, a kukac feladta a túlságosan is fürge páros üldözését, és maradt "látatlanban". (battle over) A csapathoz visszaérve Arkus rosszallón csóválja a fejét, és megnézi a felületi égést, amit Fuzz elszenvedett. Fuzznak olyan érzése van, mintha valamit elfelejtett volna... Vacsora után Eric Erkivel, Arkus Fuzz-zal őrködik (egy gyógyító kell a betegek mellé éjszakára is szerintem, vagy bevállalja pl Eric a long term care-t? akkor középső 4 óra lehet Eric+Fuzz) Hol raktok tüzet? nagyjából bedobáltam a barlangba a bandát, lehet tologatni, ha másképp gondoltátok. (05-30-2017, 11:21 AM)DM Surranó Wrote: OOC - A meglepi körben felüvölthetett, bár épp melléharapott a fíreg (mindkétszer, fix fent), de akkor vegyük úgy, hogy... Jaja, a pajzzsal most nem akart vacakolni 50%-ban, de ha nem sebződött még akkor más a helyzet, akkor megkockáztatta volna felvenni. De emiatt ne retrózzunk. A kövkörben az ajtónál elővesz egy javelint és readyzik, hogy ha a lény mégis követi Ericet akkor belédobja amint meglátja. Még 2 kört vár, ha nem jött a lény akkor az ajtót becsukja. Visszafelé a keleti ajtót is becsukja, ha nyitva lenne. A korábban leírt beszámolót kiegészíti azzal, hogy jól sejtettük arra lehet a lávafírgek fészke, arra gondolhattak a kedves gobbók. Majd ha mindenki jobban lesz érdemes lesz körülnézni arra, biztosan ősi kincseket rejt a kőajtó, s ne feledkezzünk meg a korábbi lávafíregben talált ékkőrő sem. Biztos egy egész tucat lehet a fészkükben. Amennyire tudja kiszínezi az egész történetet, hogy mindenki kedvet érezzen egy kis kalandozásra. Elméletileg volt valami tűzrakó helye a vadásznak, sztem ott. A kör nem az? Őrködés jó lesz úgy, hogy egyik pap mindig ébren legyen, s egyik darkvisionös is. Eric-Erki, Arkus-Fuzz (ooc-azt hol írja, hogy bardnak mennyit kell összefüggően aludni? nem látom? vagy neki nincs olyan mivel nem prepare?) ooc - csak wizardnál látom ezt. A wizard may know any number of spells. He must choose and prepare his spells ahead of time by getting 8 hours of sleep and spending 1 hour studying his spellbook. While studying, the wizard decides which spells to prepare.
05-30-2017, 12:27 PM
OOC1 - De igen, a kör a tűzhely, volt asszem kondérja is, meg némi tűzrevaló. Mellette egy fekhely meg fegyver- és vértállványok vannak, abból az egyiket sikerül priccsnek átalakítani, így került a két kemény fiú a sarokba.
OOC2 - mint a wizard, úgy pihen:
05-30-2017, 12:38 PM
Végülis van időnk pihenni, akkor legyen sztem az őrködés Arkus-Fuzz 4 óra, Eric - Erki 8 óra, Arkus-Fuzz 4 óra
05-30-2017, 02:20 PM
Az őrködés harmadik órája táján Arkus épp a kemény fiúk homlokát törölgeti, amikor Fuzz neszezést hall a déli nagy komposztáló felől.
05-30-2017, 07:57 PM
(05-30-2017, 02:20 PM)DM Surranó Wrote: Az őrködés harmadik órája táján Arkus épp a kemény fiúk homlokát törölgeti, amikor Fuzz neszezést hall a déli nagy komposztáló felől. Pssszt - suttogja Fuzz Arkusnak miközben feláll az ülő helyzetből, s dél felé mutat, majd megbökdösi a mellette levőket (feltéve, hogy ott van ahol aludni készült, azt nem beszéltük meg, hogy az őrködők máshol őrködnek, így ez az alap gondolom ahol roll20-n van), előbb Ericet, majd Erkit ébresztgeti csendesen, nekik is a Psszt és délre mutogatás az első amit meglátnak és hallanak, ha ébredeznek. Majd ha esetleg nem történik még semmi, akkor javelint húz elő és megpróbál elbújni a félhomályban a falhoz lapulva és a vadász ("kék") cuccait kihasználva. Fuzz [1d20+14] = 3+14 = 17 stealth check
05-31-2017, 07:40 AM
(This post was last modified: 05-31-2017, 07:42 AM by DM Surranó.)
OOC - Valakit felkelteni std action (legalábbis ha így csinálod. Ha elkurjantod magad, akkor mindenki egyszerre dobhat perc check-et, hogy felébred-e rá). Arra nem találtam infót, hogy "hogyan" ébred valaki, house rule-ként Fort DC15-öt mondanak, ha nincs meg, akkor drowsy az illető, de ezt most nem vezetem be, majd legközelebb
Arkus felnéz, bólint, és amíg Fuzz Erichez lép, addig Arkus Erkihez. Eközben a még pislákoló tüzecske fénykörén túl Fuzz két adag almagallyat lát kibontakozni az árnyakból, amint épp azt latolgatják, hogy áthágjanak a talicskán, vagy simán ugorják át az akadályt. Végül előkerül egy harmadik is, és kettő megmássza a taligát és az odahordott köveket (OOC - difficult terrain, higher ground) (ez volt a meglepi-kör) Roll for initiative! (Eric és Erki még fekszik, Arkus és Fuzz épp most egyenesednek föl az ébresztgetésből. Konyak és Dyrra még alszanak, az első általuk észlelt behatás után kezdeményeznek)
05-31-2017, 07:57 AM
OOC - Nem akart kiabalni amig nem tudta ki es mi van ott, s milyen messze. De akkor csak fel kell ebreszteni Konyakakat is, legfeljebb nem harcolnak, ha nem muszaj, h ne veszitsek el a dupla gyogyulast
Init: 10 Riado! Gallyak, gallyak! - kialtja free actionkent amint meglatja oket. |
|
Users browsing this thread: |
42 Guest(s) |