06-08-2018, 09:05 PM
OOC1 - Persze, hogy felesleges belemenni, s hasonlítgatni, hiszen mind3 spell másra való, jelen helyzetben nem lenne használható, más helyzetben meg sokkal jobban. Egy csomó olyan helyzet volt és lesz amikor a HP vagy CS jobban kihasználható. Mint ahogy azt sincs értelme hasonlítgatni, hogy melyik a tápabb mage armor vagy shield, más spelek, függ attól, h kinek mikor éppen melyik a jobb. Sztem a DM megfelel egy első szintű spellnek, szted meg nem, ennyi.
OOC2 - Biztos kitalál majd valamit Konyak, pl. száját összeköti kötéllel, s belehúzza egy zsákba, hogy ne tudjon repülni,..., vagy csak simán Konyakosan lecsapja
Gábriel folytatja amit eddig csinált.
Fuzz pedig előszedi selyemkötelét (ooc - most hogy végre visszakaptuk a cuccosokat, még nehéz megszokni, hogy újra van pl. kötele, majdnem el is felejtettem
), majd átnyújtja erőskezű Konyak barátunknak, hogy kötözze meg a sárkányt, ő maga pedig segít neki, ha tud. (ez már két move action, azaz csak kövkörben tudna aid another csinálni, ugye?)
OOC2 - Biztos kitalál majd valamit Konyak, pl. száját összeköti kötéllel, s belehúzza egy zsákba, hogy ne tudjon repülni,..., vagy csak simán Konyakosan lecsapja

Gábriel folytatja amit eddig csinált.
Fuzz pedig előszedi selyemkötelét (ooc - most hogy végre visszakaptuk a cuccosokat, még nehéz megszokni, hogy újra van pl. kötele, majdnem el is felejtettem