06-08-2018, 10:20 AM
OOC - Ja, ahhoz is lehet, de az mar nagyon tap DM-hez kepest, ha bejon, HD korlat nelkul barmi kivegezheto. Az mar a bardnak is 4. szintu. Attol nagyon messze van, igy ahhoz hasonlotottam, h mi lenne, ha eggyel magasabb szintu lenne, ahogy az is egyes classoknal. Akkor mar annyira nem eri meg, nezd meg pl. a masodik szintu Hold Personnal szohoz sem jutott a felogre, de egy elso szintu CS is jo esellyel kiuti hosszabb idore, mig DM, csak egy korre dazeli, s nem vegezheto ki, tamadasokat is ugyanugy vedheti, csak nem cselekszik egy korben. Sztem teljesen korrekt elso szintu spellnek, masodiknak mar gyenge, nem eri meg valasztani.
OOC2 - Az okés, csak elfeledheztem róla, hogy AOO-val kapta el, s emiatt már neki kell megint újabb grapple, nem folytathatja a grapple után mindjárt pinnel.
OOC3 - CMB-t is rontja a Tinynek, mert annak már dex számít bele str helyett, mivel S,M-nek sajnos nem számít bele CMB-be így nem is ronthatja.
Majd látjuk, hogy próbál-e szabadulni vagy épp köpni, s kiderül. Tfh. Ericnek sikerült pinnelni, s Konyak meg tudja majd kötözni köv. körben, akkor végre elkezdhetünk teázni és tárgyalni a jövőről.
"Keletről gyere!" - kiált vissza Fuzz
OOC2 - Az okés, csak elfeledheztem róla, hogy AOO-val kapta el, s emiatt már neki kell megint újabb grapple, nem folytathatja a grapple után mindjárt pinnel.
OOC3 - CMB-t is rontja a Tinynek, mert annak már dex számít bele str helyett, mivel S,M-nek sajnos nem számít bele CMB-be így nem is ronthatja.
Majd látjuk, hogy próbál-e szabadulni vagy épp köpni, s kiderül. Tfh. Ericnek sikerült pinnelni, s Konyak meg tudja majd kötözni köv. körben, akkor végre elkezdhetünk teázni és tárgyalni a jövőről.
"Keletről gyere!" - kiált vissza Fuzz