06-21-2018, 01:09 PM
Gábriel tartja a helyzetét, mint eddig, folytatja az előző csatában megkezdett readyt a kútban.
[IC] Tizedik fejezet - New Kids on the Block
|
06-21-2018, 01:09 PM
Gábriel tartja a helyzetét, mint eddig, folytatja az előző csatában megkezdett readyt a kútban.
06-21-2018, 01:28 PM
(This post was last modified: 06-21-2018, 01:29 PM by DM Surranó.)
Második kör.
Calcryx dühösen az őt markolászó Konyakra köp, megint elhibázva a törpöt, de telibe kapva az ajtóban kíváncsiskodó orkot. - Erissz! - követeli továbbra is. Fuzz, Konyak, Gábriel, Eric, Arkus jön.
Konyak szol meg az elozo koreben, hogy: "Kerek egy kotelet!".
Remelem kap. Ezek utan megkotozi a szajat is. Majd a szajt osszeszoritva - biztos ami biztos, se kopni se harapni ne tudjon - megindul vele a tomlocbe. OoC - Ehhez nem kell dobnia, ha jol tudom.
Fuzz felhagy a readyvel és nagy sóhajtozások közepette előkotorja a kötél másik felét. (10 vagy 40 láb attól függően melyik tört darabokra) OOC - ha elfelejteném, szóljatok majd, hogy a törött darabokért ne felejtsen visszajönni.
Máskor hagyd inkább rám a diplomáciát. - mondja láthatóan sértődötten miközben átnyújtja a kötel másik felét - Jobb lesz ha csak fordítasz. (Fuzz nem tudja elképzelni mivel hergelte fel Konyak ennyire, mivel nem értette, hogy a másik terembe szállításra dühödött be)
06-21-2018, 07:09 PM
Ooc - kicsit kemény így retrozni, de mondjuk azt, hogy az újabb köpésre bukott ki ez Konyakból.
Mielőtt Fuzz sóhajtozni kezdene, Eric is véleményt mond. - Azt már nem! Foghatod, de ne kötözd meg! Ezután Fuzz... Ooc - DMPC a játékos feltételes utasításai alapján cselekedett. Ooc2 - asszem tie up-ra is kell dobni, de Konyaknak vsz. trivialis Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Fuzz 20 környékén a http://forums.rpgaddicts.com/showthread....4#pid34284 szerint jár el, s Konyakra bízza, hogy elveszi-e a kötelet, megkötözi-e, vagy csak a száját, vagy nem, mivel nem tudja mit beszéltek Konyakkal, de azt látta, hogy 2x is támad már a sárki (Konyak+Eric, majd Arkis). Egyelőre inkább Konyakban bízik, mégha durci is amiért nem hagyta szóhoz jutni, mint a hatodszor is támadó sárkányban, legalábbis amíg nem tárgyalt vele. Márpedig tárgyalni csak Konyakon keresztül tudunk.
Ha Konyak elveszi a kötelet, akkor hozzáteszi. De vigyázz rá, nehogy ez is elfagyjon... OOC - Ha börtönbe viszi, akkor egyébként felesleges lehetne megkötözni, ott úgyis elengedi, de mivel a szabályok olyanok, hogy pinnedből is tudhat szabadulni, így lehet egyszerűbb kötözve odacipelni. Nem mintha feltételezném, hogy a füstös teremben meg akarna lépni, de mégis
06-22-2018, 11:31 AM
Eric elveszi Fuzztól a kötelet, amíg Konyak a sárkány lefogásával van elfoglalva.
- Azt mondtam, nem.
06-22-2018, 12:08 PM
(06-22-2018, 11:31 AM)DM Surranó Wrote: Eric elveszi Fuzztól a kötelet, amíg Konyak a sárkány lefogásával van elfoglalva. "Majd én" - teszi hozzá Eric Fuzz hagyja, hogy Eric elvegye, biztos ő akarja megkötözni, gondolja. Elvégre csak azt mondta, hogy Konyak nem kötözheti meg, azt nem, hogy ő vagy más sem fogja Az most nem jut eszébe Fuzznak, hogy amikor leköpte, egyben charmolta is a sárkány Ericet Bizonyára ő sem tudja, hogy ez egy gonosz sárkány, mint Fuzz sem, s jelen helyzetben ez a legbölcsebb dolog, amit egy jó öreg törp isteni sugallat hatására tehet. Szegény Konyak mint a sárkányok tudora meg értetlenül állt eddig is, hogy ezek itt mit babusgatják a kis gonosz sárkányt OOC - Most az lenne, szép, ha Konyak-Eric elkezdené, hogy De igen... De, nem. De azt mondtam igen. De én meg, hogy nem, aztán összeverekszenek a sárki meg lelép, hehehe
06-26-2018, 06:00 AM
(This post was last modified: 06-26-2018, 06:04 AM by DM Surranó.)
Konyak...?
(OOC - nem annyira van csata, de ami van, az inkább PC-DMPC interakció, úgyhogy inkább most eltekintek a 48 órás szabálytól és nem venném át a PC-t is DMPC-be...) |
|
Users browsing this thread: |
10 Guest(s) |