RPG Addicts | We Know You're Hooked

Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account   Login to account
$81.68 donated / $385 needed
for site upkeep Jun 2017-2018!

  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


[IC] Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
Gábriel marad a charge, mivel nem szedte le senki (OOC - előre nem tudtam, h mennyit fog dobni, az nem lenne korrekt, ha most hogy látom 22 így már nem chargel. Sőt partial charge nélkül támadni sem tudna a meglepi körben, jut eszembe)  Lustán csak előtte repülgetett, ezért jön csak 4-nél Smile "begyorsít és partial chargeol az előtte levő útba eső ágacskára, ha még nem szedi le senki addig"

Fuzz közelebb húzódik a többiekhez (5láb lépés), hogy jobban hallják és elkezd dudolászni (std action, Inspire Courage, +1att/dmg). Move actionként pedig kardot ránt (ha jól emlékszem csak javelin volt nála most).
Reply
OOC - ismétlem, Gábriel NEM tud charge-olni, mert cover-ben van az illető, tehát úgy vettem, hogy csak rárepült.
OOC2 - Nem látom, hogy a BP (konkrétan az IC) provokál-e AOO-t, de mivel az IC Su, ami default nem, ezért gondolom, nem. Kard előhúzása szintén nem.
OOC3 - Konyaknak dobtam, hogy annyival előrébb legyünk (13.02). Ha véletlenül dobott már, csak nem vettem észre, akkor a saját dobása érvényes.

Első kör

24 - Fuzz közelebb húzódik, közben földre ejti a kezében lévő esetleges gerelyt, majd dudorászás közben kardot húz elő.
21 - Előbukkan az egyik cserjéből még egy, eddig nem látott almácska, és Gábriel lustán lógó lábai után kapkod! Gábriel felrikolt, ahogy a méreg a vérébe hatol. (AC20 és AC16*, -2hp slashing -1hp poison és -2hp* slashing)
20 - Dyrra kihasít egy darabot a bozótból, az ágacskával együtt, aztán a bozótot megkerülve Gábriel segítségére siet.
19 - Fuzz és Konyak kivételével mindenki észreveszi, hogy újabb almafa surran át egyik bozótból a másikba. (láthatóvá tettem)
16 - Még egy előbújik, és Gábrielre tör! (nem meglepetésből), de csúnyán elhibázza.
14 - Felzárkózik a már korábban "lebukott" almafa, és délkeletről támad Gábrielre, de ő is bénán.
13 - Konyak ...* Ha jól tudom, stealth esetén abban egyeztünk, hogy mint invisible: +2 attack és defender loses dex (esetünkben ezzel együtt a dodge-ot is), így Gábriel effektív AC-je e két támadás ellen 15. Attacking from lower ground miatt nincs mínusz támadásra.
Reply
OOC - Visszaolvastam OOC valahogy kimaradt, nem olvastam. (bár ha olvasom, akkor nem repül rá, de már mindegy) Tehát coverben van, akkor nem tud chargeolni. Azt hittem a small lények simán tudnak mozogni közte, valami ilyet írtál, ezért reméltem, hogy tud. De benne volt a pakliban, hogy nem tud chargelni. Viszont akkor normálisan mellérepült, hogy majd első körben támadhasson fullround.
*Nem emlékszem, h erről külön megegyeztünk volna, de lehet, nem lenne erre CRB szabály? Ha új valaki becsatlakozik a csatába akit korábban nem láttunk bámi ok miatt, akkor az ellen FF lesz a támadott ismét? Mert amúgy már nem FF hiszen cselekedett meglepi körben. Csak stealth esetén érvényes, ha nem stealthben jött az illető, de nem vettük észre akkor nem érvényes, ugye?
Reply
Nem feltétlenül van köze a csatába belépéshez, pl Fuzz is fordíthat egy kört arra, hogy elbújik két ork között vagy mögött, és akkor kvázi láthatatlan. Asszem erről volt vmi eszmecsere, hogy miben különbözik az invi és a stealth, de talán nem jutottunk semmire.Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
Reply
Konyak Dyrra melle lep es elbeszelget a zold facsemetevel (attack: 22 damage:10)
Reply
13 - A Fuzz melletti ágacska táncba hívja a nótázó gnómot, de nem kapja meg a kecses kacsóját. (AC 9 x2)
13 - Erki is beszáll a táncba, és megrendíti (disabled) a gallyat.
10 - Arkus próbálja megpiszkálni vassal a Gábrielt fenyegető gazat, de luftot szúr.
6 - Eric...
Reply
Ooc - azt azert leirhatnad mi lett Komyak beszelgeto partnerevel.
Reply
Konyak beszélgető partnere nem túl beszédes. Úgy is mondhatnánk, darabos a beszéde. Mondhatni, széthullott.
Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  
Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB - Custom theme © iAndrew 2014 - All Material and Content © artCain, HJCain, and RPGAddicts 2009 - 2015
     
ABOUT US
A gaming group started in late 2005 when several members (from all over the world) came together on a long-running forum website called Plothook.net (formally known as Highmoon.net). Several games transformed from a by-the-book format to highly modified versions that became new hybrid systems with completely custom rules and abilities. Ten years later, these faithful players wanted to secure their work and their stories, becoming the basis of these forums.