12-01-2017, 11:28 AM
Token felzárkozott, Init: 08.02
[IC] Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
|
12-01-2017, 12:55 PM
(This post was last modified: 12-01-2017, 01:14 PM by DM Surranó.)
OOC - Eric nagyon penge spellcraft-ból, de szigorúan OOC: igen, a fireball spread, vagyis "befordul" a sarkon. Ennek megfelelően nem az euklideszi távolság, hanem a láng által megtett út határozza meg a hatóterületet, tehát ha fal mögött kör szélén vagy, akkor a kanyar miatt már nem ér el hozzád a láng.
Ahogy öten feszülten várják Fuzz és Gábriel jelét, valami recsegésszerű hang hallik a falon belülről. Egy pillanat feszült csend után a csapat Gábriel hangos rikácsolását hallja, erre válaszul pedig valaki (ismeretlen) közös nyelven szól, rekedtes férfihangon, de azért hangosan és jól érthetően: - Hagyjátok abba a mészárlást egy pillanatra, nem tudjátok, mit cselekesztek! Első kör (már ha csata lesz...) 29 - Fuzz tovább rejtőzködik, bár a csapat ebből vajmi keveset észlel 21 - Dyrra a rikácsolás hallatán a többiekre néz, rohanásra készen 19 - Arkus Dyrra karjára teszi a kezét. - Lehet csali is, Konyaknak meg idő kell. 17 - Eric... ...
12-02-2017, 07:23 PM
Első kör 29 - Fuzz tovább rejtőzködik, bár a csapat ebből vajmi keveset észlel 21 - Dyrra a rikácsolás hallatán a többiekre néz, rohanásra készen 19 - Arkus Dyrra karjára teszi a kezét. - Lehet csali is, Konyaknak meg idő kell. 17 - Eric vár Konyakra 15 - Erki csöndben hozzáteszi Arkus gondolatához, miközben gerelyt készít elő: - Konyak, bólints, ha mehetünk 14 - Fuzz látja, hogy egy fácska izgatottan nézelődik jobbra-balra... 12 - ... meg még egy. 10 - ... meg a fán pislog a béka. 9 - Az iménti hang újra szól: - Kár bújócskázni. Gyertek ide, és beszéljük meg a témát. 8 - Gábriel válaszol: - Milyen mészárlás? Békés szándékkal jöttem. Ti kik vagytok és mit kerestek a régi barlangokban? 8 - Konyak megidéz egy pokoli gyógyerőt a pálcájából. Második kör: (mindenkire rábízom, de ha jól sejtem, Konyak előtt senki se tesz különösebb extrát, mozgásokat lehet jelölni) Közben folytatódik a beszélgetés. (folyt köv)
12-02-2017, 07:57 PM
(This post was last modified: 12-02-2017, 08:06 PM by DM Surranó.)
Az alak egy pillanatra Gábrielre néz, aztán kis hatásszünet után ezt válaszolja:
- Jöttél. Haha, nagyon vicces. (OOC - Gábriel Bluff 3 ) Ha félbe nem szakítja valaki, a figura így válaszol Gábriel kérdésére: (OOC - ez kb 5 környi beszéd, ha valakinek számít) - A nevem Bélák, akit Kitaszítottnak is hívnak. A druidák közössége kizárt. Azok a bolondok! És miért? Csak mert merészeltem kiterjeszteni a teret, ahová Természet ősanyánk keze elér, olyan módon, amit az ő siralmas elméjük fel nem foghat. De nem érdekel. Megtaláltam, amit oly régóta kerestem, és itt testesül meg, a Gulthias Fában.. Private Fuzz, Eric Fuzz látja, ahogy kicsit mocorognak, egyszerre egyet-egyet lépegetve. A többiek lehetőleg ne nézzék, hogy ki hol áll, elvileg nem láthatják-- még, de lehet pozícióba jönni, ahonnan már rájuk látni. (jelenlegi helyükről Eric és Arkus látják a lila ágacskát, Erki a zöldet, Fuzz persze mindenkit)
Fuzz még egy a lullabyt nyomat ebben a körben is (első lassan lejárt most 29-nél, nem tudtam elsőt átmozgatni, így újat raktam), de készül a többiek támadására. Nem tetszik neki a fickó hanglejtése, meg az sem hogy goblinokkal paktált és őket meg ágacskákat küldött ellenünk, a csontikról nem is beszélve.
"Igen, jöttem. Rendben, megyek beszélgetni." - válaszolja G arra, hogy "gyertek ide megbeszélni", s közelebb repül, leszáll a varázslónő mellé. "A nevem Gábrielyx, a denevérek fél-istene."
12-03-2017, 04:30 PM
Ooc majd megnézem roll20on, de szinten csak aooval tud leszállni. (Fa, béka...) Ezt megkockáztatja?
Többiek? Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
12-03-2017, 07:45 PM
(12-03-2017, 04:30 PM)DM Surranó Wrote: Ooc majd megnézem roll20on, de szinten csak aooval tud leszállni. (Fa, béka...) Ezt megkockáztatja? Az ágacskát és békát elkerülve repült úgy rémlik. De természetesen vállalja az aoo-kat, az is a cél részben, hogy kiderüljön támadnak-e,illetve, hogy a fa is "tud"-e támadni, hiszen odahívták "beszélgetni". (Gyertek ide, és beszéljük meg a témát.) |
|
Users browsing this thread: |
13 Guest(s) |