06-07-2017, 03:01 PM
[IC] Nyolcadik fejezet - Én kis kertet kerteltem
|
06-07-2017, 07:38 PM
OOC - meglepi kört elfelejtettem de ne legyen, gyertek csak mind. Majd holnap...
06-08-2017, 05:17 PM
Ooc - "holnap" nem kerültem roll20 közelébe, úgyhogy vakon találgatom a sorrendet... ha valamit nem találtam el, akkor holnap kiigazítás.
20 - Dyrra sietve felkapja a nagy kardot, feltápászkodik, és elindul a tetthely felé. 18 - Lila Akác átcsörtet a törmeléken, Fuzz orra elé, arra készen, hogy egy rossz mozdulat, és lekaszálja. 17 - Eric... 16 - Fuzz... Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
20 - Erki
18- keleti gally 17 - Eric előrelép (5lábat?, mert utána diff terr.) 16 - Fuzz (hátralép 5 lábat, mert közben Eric előrébb jött ) EDIT: Ja, illetve üt előtte, mivel nem meglepi kör így nem csak felet cselekszik, de visszafogta magát a suhintással, AC:12,dmg:5 16 - középső gally 15 - Arkus 12 - Konyak 9 - Dyrra 4 - nyugati gally
06-09-2017, 06:45 AM
(This post was last modified: 06-09-2017, 06:50 AM by DM Surranó.)
Köszi
Első kör 20 - Erki felpattan térdelésből, és buzogányt húzva megindul a tömeg felé. 18 - Lila Akác megáll Fuzztól 5 lábra délre 17 - Eric belép Fuzz mellé, és lekever egy pofont a Lila Akác feje fölötti komposztlegyeknek. 16 - Fuzz luftot üt és talán hátralép (kérdés: akkor is, ha Eric belépett mellé? (és lásd még ooc thread) 16 - Piros Alma felzárkózik Lila Akác mellé. Kettő kettő ellen, kezdődhet a páros birkózás? 15 - Arkus Konyak mellé kocog, és rámondja kedvenc áldását (Guidance), miközben Dyrrára mordul: "Vegyél páncélt!", amire ... 12 - Konyak... 9 - ... Dyrra csak visszamordul: "Ja, persze." Feltápászkodik, és kardját felvéve sasolja, hogy merrefelé van rés a frontvonalon. Konyak jön! (Dyrra cselekedetét vsz nem befolyásolja) EDIT: azt nem tudom, full day rest-et lehet-e light armorban tolni, de sima alvást lehet, szóval tőlem Konyak lehet chain shirt-ben. A napi elmélkedése mint mágus még nem volt meg, de a napi rage már visszaállt (6/6 kör)
06-09-2017, 07:20 AM
Szeretne hátra lépni 5 lábat, mert nem szeret nehéz talajon harcolni, csak azért volt ott mert őrködött, hogy kilásson. De mégsem hagyhatja Ericet egyedül, így inkább úgy dönt, hogy a suhintás után move actionjével keletnek lép, utat engedve a Lila akácnak.
ooc - bár sztem jobb lett volna bentebb engedni megint őket, h többen hozzáférjünk
06-09-2017, 08:55 AM
(06-09-2017, 08:32 AM)DM Surranó Wrote: Fuzz, a keletre lépés mint move action provokes AOO. nem baj? De az nagy baj Akkor marad az eredeti terv 5 láb hátralépés és a gally hergelés mutogatással, csapdosással. Hátrébb, Eric, gyere hátrébb. OOC - Tehát ha diff területen 5-t megyek, mégha 10-be is kerül, akkor az mindig aoo? Tehát ha Fuzz után jönne a gally 5 lábat, akkor Ericnek van rá AOO?
06-09-2017, 12:06 PM
OOC - igen, diff-en nem lehet 5 ft step-et tenni. Továbbra is érvényes, hogy ha a gally csak mozog, akkor a kiinduló kocka elhagyásáért nem jár aoo, de ha azzal a szándékkal indul neki, hogy utána támad is, akkor Eric üthet, AOO-t.
Első kör 20 - Erki felpattan térdelésből, és buzogányt húzva megindul a tömeg felé. 18 - Lila Akác megáll Fuzztól 5 lábra délre 17 - Eric belép Fuzz mellé, és lekever egy pofont a Lila Akác feje fölötti komposztlegyeknek. 16 - Fuzz luftot üt hátralép 16 - Piros Alma felzárkózik Lila Akác mellé. Kettő kettő ellen, kezdődhet a páros birkózás? 15 - Arkus Konyak mellé kocog, és rámondja kedvenc áldását (Guidance), miközben Dyrrára mordul: "Vegyél páncélt!", amire ... 12 - Konyak sétál egyet valahol hátul. 9 - ... Dyrra csak visszamordul: "Ja, persze." Feltápászkodik, és kardját felvéve sasolja, hogy merrefelé van rés a frontvonalon. 4 - Aranyeső a többiek sarkába ér, és egy hirtelen ötlettől vezéreltetve lehajol, és kezében a barrikádból kibányászott jókora kővel egyenesedik fel. Második kör 20 - Erki felkapaszkodik a kavicsosra, és visszakézből bepancsol a sarjadó almának, aki elmereng a feje körül szálldogáló, élénken csipogó sárga kanárik látványán. (csak disabled, mert nem volt ének...) 18 - Lila Akác azt bámulja, hogy Piros Alma mit bámul, és közben közelébe se ér a szőrzetesnek. 17 - Eric... Eric, Fuzz jön! (Arkus, Konyak, Dyrra felkészül) [/quote] |
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |