06-13-2016, 09:43 AM
b-re szavazok.
[OOC] Mindeközben a Vén Vaddisznóban...
|
06-13-2016, 11:43 AM
Nem szavazat kérdése. Minden alkalommal választhatsz, hogy varázslás közben próbálod fenntartani az éneket, vagy fordítva.
Jó lesz így?
06-15-2016, 10:05 AM
Koboldok beállhatnának barikád mögé, s ha az északi ajtó felől mögénk akarnának kerülni megdobálják a gobbókat, mi meg vissza tudunk jönni halva a csatazajt.
06-22-2016, 07:37 PM
Olvasgattam egy-s-mást középkori erődítményekről. Konkrétan asszem egy horvát vár pincéjében méricskéltek, és a tartófalak vastagsága 58 inch (kis híján 5 láb), míg a legtöbb ajtó ennél nem volt szélesebb, tehát ennek megfelelően igyekszem majd ezután a térképek arányait is rajzolni. A játék szempontjából annyi lesz a jelentősége, hogy a legtöbb ajtó mögé nem lehet bebújni, mert rányílik a falra, nem lóg túl rajta. Ha nem világos, ennek megfelelően módosítottam most azt a bizonyos északi ajtót.
06-24-2016, 04:29 PM
(This post was last modified: 06-24-2016, 04:30 PM by DM Surranó.)
Hétvégén nem leszek. Addig remélem Eric is eldönti, hogy bukfenc vagy semmi...
Jó pihenést mindegy kinek
07-12-2016, 06:11 AM
aaaaahaaaa lebuktal szoval most volt. erdekes, az unokahugomnak is, es ot is hamarabb koszontottuk....
07-28-2016, 08:31 AM
a Lullaby (és általában a koncentrációval fenntartott bárd-cuccok) érdekes állatfaj. Ösztönösen azt gondolná az ember, hogy a fény alapú varázslatokhoz (silent image, color spray) hasonlóan ahogy azok nem hatnak a szemetlen / vak lényekre, úgy a lullaby sem hat arra, aki nem hall téged, akkor pedig a bárdot mínusz tízes DC-vel hallják -- persze minden másra van értelme a -5 perception-nek. A spell description azonban -- (szerintem) furcsa módon -- nem említ ilyen kritériumot.
Említi viszont azt, hogy 10ft radius burst. De hogyan hat egy nem azonnali (esetünkben: koncentrációs hatásidejű) burst? Pillanatnyi, azaz akit épp varázsláskor elér, arra hat, akkor is, ha az illető közben eltávolodik, horribile dictu más létsíkra tér át? Vagy folyamatos, azaz aki épp a területen tartózkodik? nem, az az emanation. Nekem furcsán hangzik az első változat, de szerintem arra gondoltak... elég durva egy 0. szintű spelltől, nem? |
|
Users browsing this thread: |
123 Guest(s) |