06-02-2016, 11:24 AM
(05-20-2016, 07:50 PM)DM Surranó Wrote: A sárga goblin Konyak felé csap, és a barbár fejét csak a félfa védi meg, így a vállát éri az ütés (-1hp nonlethal).
Ezután ellép, helyet adva a lilának, aki gerelyét jócskán Fuzz mellé hajítja, és szintén odébb lép.
A szürke bátran kiáll a kereszttűzbe, és Eric felé suhint, de nagy izgalmában immár másodjára majdnem kiesik a kezéből a bunkó.
(05-23-2016, 01:41 PM)DM Surranó Wrote: OOC - jogos. akkor viszont nem lépett be oda, hanem megállt az ajtóban, így Eric a takarás és a flank hiánya miatt még annyira se talált. Editort most nem látom, úgyhogy bővebbet talán holnap. (a "hivatalos" taktikai leírás szerint flankelni próbálnak, de aoo-t nem kockáztatnak. azt nem írja, hogy flanknek nem tennék ki magukat... és a bölcsi próbát a háromból egyik nem dobta meg )
(06-01-2016, 08:53 PM)DM Surranó Wrote: az eredeti pozíció lényegtelen, mivel a fal sarka takarást ad mindenkinek, és ha van cover, akkor nincs aoo.... (jól tudom?)
az ajtó állása precíz, addig van nyitva, ameddig látod (kicsit több mint derékszög)
a sárga nevet és a színek eltűnését nem értem, légy szíves magyarázd el, mire gondolsz.
OOC - megnéztem valóban nincs AOO coverben, így viszont gondolom az eredeti terv lép életbe és a szürke bátran kilép a kereszttűzbe.
OOC - régeben a roll20-on színesek goltak a goblin tokenek. Valamint a turn sorrendben csak 1-nek van neve (sárga gobbó). Javaslom, hogy mindnek legyen neve és látszódjon a tokennel együtt a térképen.
Konyak a szürke pozíciójától függően lép esetleg előtte 5 lábat. Megüti a takarás nélküli szürkét.
Attack: 16/18 (flank) damage:12
Konyak a szürke pozíciójától és esetleges halálától függően lép majd még párat.