12-14-2015, 08:06 PM
OOC - Fuzz kicsi, neki telleg maszni kell. DC10, előbb dobtam és meglett, úgyhogy nem kell dobnod, de utána jöttem rá, hogy a daze fontosabb, mint a mászás, s mivel nem a fal mellett áll, mindkettő nem fér bele a körbe. Ericnek megelőlegeztem, hogy kivár, ahogy írta.
Fuzz rikkant egyet, s a kék goblint mintha fejbekólintották volna. Aztán még egyet rikkant: "Roham!" és közelebb lép a palánkhoz, majd nekigyűrkőzik, hogy átmásszon.
Dyrra kardja elől ennek ellenére el tud hajolni.
Eric eltökélten figyeli az összes szóba jöhető ajtót (OOC - szólj, ha mást is csinál...)
Arkus nagy igyekezetében majdnem a goblinhoz vágja a buzogányát, de az ajtófélfa megállítja, így végül a kezében marad.
Fuzz végre átmászik a palánkon (1 move) és... (?)
Fuzz rikkant egyet, s a kék goblint mintha fejbekólintották volna. Aztán még egyet rikkant: "Roham!" és közelebb lép a palánkhoz, majd nekigyűrkőzik, hogy átmásszon.
Dyrra kardja elől ennek ellenére el tud hajolni.
Eric eltökélten figyeli az összes szóba jöhető ajtót (OOC - szólj, ha mást is csinál...)
Arkus nagy igyekezetében majdnem a goblinhoz vágja a buzogányát, de az ajtófélfa megállítja, így végül a kezében marad.
Fuzz végre átmászik a palánkon (1 move) és... (?)