(05-24-2018, 11:43 AM)DM Surranó Wrote: Fuzz nem talál csapdát és nem érez mágiát sem.
Ja, azt elfelejtettem, hogy hallgatózik is, hátha hall sárkányhörgést, aranypénzek csilingelését vagy mást

OOC1 - a hobbó lsw-jei normalok nem crude, ugye? volt még egy sarló is valkinél, meg mintha buzgós goblin is lett volna, a többi shortwsordös volt?
OOC2 - Kincsesláda threadben összeírtam a cuccost, s jeleztem, hogy éppen hol vagy kinél vannak.
OOC3 - Grenlt, Durnnt és a két hobbót take20 vagy take10 volt?
Se ajtó, se láda kulcsot nem találtunk senkinél, furcsa. Valamivel csak ki szokták nyitni. - mondja Fuzz miközben átnézi Grenl nyakláncát is, nincs-e rajta kulcsnak látszó bármi a csontok között, a torz "szent"-szimbólumát is, illetve egyéb apró cuccai között bármi.
Ha nem volt take20, akkor Fuzz szól, hogy Várjatok egy kicsit, s elrohan take20 még1x a fentieket, direkt rejtett cuccokat keresve, elsősorban kulcsnak látszó bármit. (OOC - persze lehet képzett tolvajok révén disable deviceval szokták nyitogatni, mert volt rankje valakinek rajta, de akkor nem kellene plusz tolvajkészletnek lenni valakinél?)
Egyébként, ha semmi, akkor törhetik az ajtót a nagyok. (str check+aid another?)
Ez a terem amiben most vagyunk egy kápolna lehetett az írtad nemrég? Itt "laktak" a gobbók, de már nincs itt a "lakosság". Délen a korábbi patt-csata alatt ez tele volt "szeméttel", azt átvitték mind északra, vagy maradt itt is? Kőomlás van délen vagy az szimbolizálta a szemétkupacot anno? Nekem utóbbi rémlik, azaz, hogy nyílt kőomló része nem volt itt a falnak. Díszítés itt milyen, ha kápolna volt, akkor gondolom azért vannak itt is szép sárkányos faragványok. Oltármaradvány rész?