05-22-2018, 12:11 PM
(This post was last modified: 05-22-2018, 12:21 PM by DM Surranó.)
Ha jól számolom, Konyak HP-je a következőképp alakult:
Rage alatt volt 0+6
Arkus gyógyított +6hp = 6+6
Kapott egy sebet -3hp = 3+6
Fuzz gyógyított +4hp = 7+6
elmúlt a rage = 7
Ehhez két channel = 19
Többiek szerintem maxban voltak 12hp channel után.
tehát ha CLW, akkor tessék kidobni, Arkusnak majdnem mindene kifogyott az egy channel-en kívül.
1: Bless (domain), PFE -> CLW (succeeded), PFE, Sanctuary
2: BS, LR->CMW (failed), Align Weapon, Good (domain)*
* korábban már írtam, hogy ez sántít, mert nem stimmel a jelleméhez a Good domain. Máshol implicit azt mondtam, van domain power-ként resistance-e, ami protection, de Erastilnak nincs olyanja.
Erastil by-the-book:
Domains: Animal, Community, Good, Law, Plant
Subdomains: Archon, (Cooperation), Education, Family, Feather, Fur, Growth, Home
Szóval szerintem most öntsünk tiszta vizet a pohárba. Kizárnám a Good és Law domain-t, marad az Animal és a Plant, a név (Greenreaver) miatt bármelyik megmagyarázható, de a retro játékot elkerülendő az Animal-t javasolnám, főleg mert a hátterükbe jobban illik a Knowledge (nature) és a Calm Animals.
Esetleg subdomain-ek közül ezt választanám: Fur (predator's grace, magic fang)
Bár ti biztos szeretnétek ezt is
Rage alatt volt 0+6
Arkus gyógyított +6hp = 6+6
Kapott egy sebet -3hp = 3+6
Fuzz gyógyított +4hp = 7+6
elmúlt a rage = 7
Ehhez két channel = 19
Többiek szerintem maxban voltak 12hp channel után.
tehát ha CLW, akkor tessék kidobni, Arkusnak majdnem mindene kifogyott az egy channel-en kívül.
1: Bless (domain), PFE -> CLW (succeeded), PFE, Sanctuary
2: BS, LR->CMW (failed), Align Weapon, Good (domain)*
* korábban már írtam, hogy ez sántít, mert nem stimmel a jelleméhez a Good domain. Máshol implicit azt mondtam, van domain power-ként resistance-e, ami protection, de Erastilnak nincs olyanja.
Erastil by-the-book:
Domains: Animal, Community, Good, Law, Plant
Subdomains: Archon, (Cooperation), Education, Family, Feather, Fur, Growth, Home
Szóval szerintem most öntsünk tiszta vizet a pohárba. Kizárnám a Good és Law domain-t, marad az Animal és a Plant, a név (Greenreaver) miatt bármelyik megmagyarázható, de a retro játékot elkerülendő az Animal-t javasolnám, főleg mert a hátterükbe jobban illik a Knowledge (nature) és a Calm Animals.
Esetleg subdomain-ek közül ezt választanám: Fur (predator's grace, magic fang)
Bár ti biztos szeretnétek ezt is