04-13-2018, 11:01 AM
(This post was last modified: 04-13-2018, 11:05 AM by DM Surranó.
Edit Reason: ER mégsenem
)
Haditerv
ha Fuzz ezeket már csinálja, akkor...
1. Arkus azt mondja: talán túléli.
2-3 Miért más a duration? Vagy arra gondolsz, hogy Konyak magának CL2 varázsol? mert ő CL3.
4. OK
5. Fuzznak volt annyi gerelye, amennyit jónak látott cipelni (3?), itt felszerelkezhetett további max 7 biztonságos(nak vélt) gerellyel, ha jól számoltam.
6. OK, ennek nem tudom, van-e ACP-je climb-ra, nem mintha számítana...
7. Arkus fog olyat, időben.
8. Fuzz csimpaszkodik a kürtő aljánál az indákban.
9. Ennek még utánanézek, mert a climb skill sebessége a base land speed-től függ, ha nincs climb speed-ed... pl pati 40/20-ról 70/20-ra megy föl (accelerated climb = max(70/4, min (70, 20*2)) = 40 marad), de neked az accelerated climb 20/5-ről 50/12.5-re változna
10. ok
11. ok, bár szerintem nem lát annyit (nincs fáklya erősségű fény, csak félhomály a kürtőben). A lullaby-hez nem kell line of sight, csak line of effect. és nem kell vele "célozni".
12. 25 láb + mondjuk 5 láb = 30 láb magasra tudja idézni.
13. Konyak és a többiek is lehetnek a lyuk szája körül ekkorra. Konyak AC módban 3 és fél kör alatt ér föl. (hint: ha ER hatna, Konyak 2 kör alatt felérne, lásd még 9) (és igen, egyszerűség kedvéért +5 DC, hivatalosan -5 a check-re, eredmény ugyanaz). Arkus pikkelyvértben van asszem, vagyis 10/rd. Miért lenne kevesebb?
14. ok
Többit meglátjuk
Elég alapos tervnek tűnik, többiek véleménye? mehet?
Arkus spell-jeit korábban már írtam, hogy lehet befolyásolni, én annyit döntöttem el előre, hogy
0 - ?, ?, ?, ?
1 - ?, ?, ?, domain: bless
2 - ?, lesser restoration, domain: align weapon (good)
ez egyébként sántít, mert NN a jelleme, miért van good domainje? eleve, hogy lehet Erastil papja?
EDIT: ER maradjon függőben, egyelőre ne éljétek bele magatokat... utánanézek.
ha Fuzz ezeket már csinálja, akkor...
1. Arkus azt mondja: talán túléli.
2-3 Miért más a duration? Vagy arra gondolsz, hogy Konyak magának CL2 varázsol? mert ő CL3.
4. OK
5. Fuzznak volt annyi gerelye, amennyit jónak látott cipelni (3?), itt felszerelkezhetett további max 7 biztonságos(nak vélt) gerellyel, ha jól számoltam.
6. OK, ennek nem tudom, van-e ACP-je climb-ra, nem mintha számítana...
7. Arkus fog olyat, időben.
8. Fuzz csimpaszkodik a kürtő aljánál az indákban.
9. Ennek még utánanézek, mert a climb skill sebessége a base land speed-től függ, ha nincs climb speed-ed... pl pati 40/20-ról 70/20-ra megy föl (accelerated climb = max(70/4, min (70, 20*2)) = 40 marad), de neked az accelerated climb 20/5-ről 50/12.5-re változna
10. ok
11. ok, bár szerintem nem lát annyit (nincs fáklya erősségű fény, csak félhomály a kürtőben). A lullaby-hez nem kell line of sight, csak line of effect. és nem kell vele "célozni".
12. 25 láb + mondjuk 5 láb = 30 láb magasra tudja idézni.
13. Konyak és a többiek is lehetnek a lyuk szája körül ekkorra. Konyak AC módban 3 és fél kör alatt ér föl. (hint: ha ER hatna, Konyak 2 kör alatt felérne, lásd még 9) (és igen, egyszerűség kedvéért +5 DC, hivatalosan -5 a check-re, eredmény ugyanaz). Arkus pikkelyvértben van asszem, vagyis 10/rd. Miért lenne kevesebb?
14. ok
Többit meglátjuk
Elég alapos tervnek tűnik, többiek véleménye? mehet?
Arkus spell-jeit korábban már írtam, hogy lehet befolyásolni, én annyit döntöttem el előre, hogy
0 - ?, ?, ?, ?
1 - ?, ?, ?, domain: bless
2 - ?, lesser restoration, domain: align weapon (good)
ez egyébként sántít, mert NN a jelleme, miért van good domainje? eleve, hogy lehet Erastil papja?
EDIT: ER maradjon függőben, egyelőre ne éljétek bele magatokat... utánanézek.