(04-03-2018, 05:54 PM)DM Surranó Wrote: Hosszas, kínkeserves felderítés után a csapat arra a következtetésre jut, hogy a már ismert területen nincs ismert ellenség. Egy apró részlet tűnik fel a csapatnak a már ismert különbségeken felül: mindenki határozottan úgy emlékszik, hogy az indák mászhatók, most mégis egy kötél vége lóg ki a kürtőből.
OOC - Na, ettől féltem, hogy trükköznek, amikor beleegyeztek, hogy felmennek
1. A lényeg, hogy a torlaszt hagytuk a helyén, s a talicskás ajtón át mentünk "körbe". Fuzz belekapaszkodik Gábriel lábába és úgy reppennek át a gázon, nincs kedve bukdácsolni, s nyakig gázban lenni.
2. A feljáró területén és vadász fészkénél is körülnéztünk ugye? Nehogy az legyen, elkezdünk mászni, s hátba támadnak.
3. Ha minden ok, akkor Gábriel felosonrepül a kötél mellett, s megnézi fentebb mi a helyzet, fentebb van-e inda, 60láb darkvisiont fellát-e a tetejére, Fuzz is felnéz lentről low-light, mivel fent van(volt fáklya) és kürtőben félhomály.
4. Idelent látni levágott, lehullott inda darabokat? Ha nem elgondolkodik, hogy lehet valami druida illúzió volt a több inda, s valójában egy kötél volt azért nem tudunk többen mászni rajta?
5. G és F felmérik, hogy van-e lehetőség, milyen az esély a kürtőn felmászni kötél használata nélkül.
Amit kell azt dobd ki pls.
Bizony ám, könnyen lehet, hogy csapda, kinézem belőlük. - suttogja vissza Konyaknak (dobj valamit ha lehet, perception?) - Gábriel megnézi. Ha én lennék a helyükben, én is csináltam volna valami csapdát vagy legalább valami jelzőkészüléket. Pl. a kötelet egy csengőhöz kötném, hogy jelezzen vagy valamihez ami leesik, ha meghúzza valaki idelent a kötelet.
Tehát először felnézünk, hogy a járat tetejéig mit látni, Gábriel óvatosan közelít felfelé, de nem ér a kötélhez. Ha nem történik semmi, odafent hallgatózik de nem bújuk ki, addig vagy kapaszkodik a falban ha tud vagy lebeg. Próbálja megállapítani, hogy a kötél mihez van kötve pl. a kürtő tetején a képen látható "ívhez", vagy mindjárt megtörik a nyílásnál, s a talaj szintje felé kanyarodik, stb.
Utána lejön jelentést tenni.