Közben OOC elkezdhetünk valamit tervezni, hogy miként támadjuk meg a gobbókat. Milyen spelleket castolunk el előre.
Mindig elfelejtem milyen magas is volt a teteje, 40láb idelent ami látszik, az egész kürtő 80láb, 120láb?
Lullabyt nyomathatok fel előre, hogy kevesebb eséllyel észleljék a felmászókat.
Light kavicsok zsebben. Fent nem volt fény, ugye?
Ha jól emlékszem az indák elég dúsak, mennyire lehet rejtőzködni benne S és M karinak mászás közben?
Fel kell készülnünk, mert a felmászás miatt és fény hiány miatt hátrányban leszünk indulásnál.
Gábrielt shielddel felszerelkezve küldjem fel előre osonkodva, hogy szedje le/gyengítse a sámánt vagy a főnököt? Sztem a sámán leszedése hasznos lehet előre, ha más nem tud gyógyítani náluk.
Vagy 7 dire ratet küldjek előre gyengíteni a csatlósokat?
Vagy G harcol amíg le nem szedik, aztán megy a 7 dire rat, majd indulunk mi is.
Vagy egyszerre kezdjük mind a támadást amennyire tudjuk?
Hányan férünk el egymás mellett, különböző indákon?
Konyaknak és Erkinek mennyi idő felmászni? Bár Erki sztem lent fogja őrizni a lányt.
Fuzz ER-t és shieldet tervez előre castolni. Majd utána dazek és folyamatos ének, ha mind felértünk.
Mindig elfelejtem milyen magas is volt a teteje, 40láb idelent ami látszik, az egész kürtő 80láb, 120láb?
Lullabyt nyomathatok fel előre, hogy kevesebb eséllyel észleljék a felmászókat.
Light kavicsok zsebben. Fent nem volt fény, ugye?
Ha jól emlékszem az indák elég dúsak, mennyire lehet rejtőzködni benne S és M karinak mászás közben?
Fel kell készülnünk, mert a felmászás miatt és fény hiány miatt hátrányban leszünk indulásnál.
Gábrielt shielddel felszerelkezve küldjem fel előre osonkodva, hogy szedje le/gyengítse a sámánt vagy a főnököt? Sztem a sámán leszedése hasznos lehet előre, ha más nem tud gyógyítani náluk.
Vagy 7 dire ratet küldjek előre gyengíteni a csatlósokat?
Vagy G harcol amíg le nem szedik, aztán megy a 7 dire rat, majd indulunk mi is.
Vagy egyszerre kezdjük mind a támadást amennyire tudjuk?
Hányan férünk el egymás mellett, különböző indákon?
Konyaknak és Erkinek mennyi idő felmászni? Bár Erki sztem lent fogja őrizni a lányt.
Fuzz ER-t és shieldet tervez előre castolni. Majd utána dazek és folyamatos ének, ha mind felértünk.