(03-15-2018, 12:15 PM)DM Surranó Wrote: OOC - döntsétek el, hogy a sok kötözéshez kinek a kötelét használjátok, mert jó pár fele szét kell szabni (Sharwyn-sonka, Döbrögi-sonka, Döbrögi-kötözés).
A fogoly tiltakozik és próbál mondani valamit, de ha a szája be van kötözve...
Arkus nem örül a gondolatnak, hogy Bélák és Sharwyn hullája egy légtérben legyenek.
OOC - Sztem csak Konyaknak volt eredetileg, többiek minimál cuccal jöttek. Gondolom ezt használtuk már korábbi gobbókhoz is, s ez lett szabdalva. Ha jól emlékszem volt neki sima kötele is. Bárkié is volt, lényeg, hogy sonka kötözéshez azt használtuk amit eredetileg. Most egy darab felszabadult, mert Beláknak már nem kell, a goblinon maradt ami rajta volt, ha volt, ha nem megkapja Belákét. Fához kötözéshez szabdalás lélkül a lovag szelyemkötele.
EDIT: Ja, nem, eszembe jutott közben honnan szereztünk kötelet, amikor Erkit és a koboldokat kiszabadítottuk ott volt kötél. Vagy nem hoztuk el

A fogoly magánál van már? Lemaradtam valamiről? Gyógyította valaki? Legutóbb ott tartottam, hogy Konyak nagyon megcsapta.
Ha tiltakozik, mert valaki kivette már, akkor nem kap pecket. Már nem emlékszem, lehet ő végül nem kapott csak kötözést, ezért volt kérdőjel. De most hogy beszélünk róla úgy rémlik Konyak peckelni akarta, de Erki sértődött, végül csak kötél lett belőle, s Fuzz ment Erki után. Szóval csak kérdem, hogy tudjak most milyen állapotban van alvás előtt.
Vagy a gobbó fogoly tiltakozik? Ő van magánál? Az ő szája nem volt sztem bekötve, nem spellcaster.
Sharwyn hullája? Megint lemaradtam valamiről? Sharwyn még nem hulla és a kisszobában van, Belák meg kivül DT terep alatt keleten.
De ha Dyrrara gondoltál, akkor elvihetjük a Fától nyugatra Belák hulláját, ha az jó Arkusnak, ha nem, akkor legyen ahogy akarja, egyelőre kint hagyjuk az ajtó előtt.
A gobbó hullák miatt miért nem tiltakozott Arkus? Elvégre goblinok ölték meg Dyrrat, nem Belák