03-12-2018, 07:20 AM
(03-11-2018, 08:40 PM)DM Surranó Wrote: OOC @Fuzz - a leírásodból úgy vettem, hogy kinn van a folyosón, de nem közvetlenül az ajtó előtt, hanem mellette, és mivel az ajtó a nyílás déli részén van, ezért délre... majd megmondod, oda gondoltad-e, ahová tettem. mivel denevérforma, szerintem már korábban is csüngött a mennyezetről, úgy rejtőzködött, talán rögtön a "születése" után nem sokkal, a délen lévő kukac táján. ez lehetett volna közvetlenül az ajtó előtt.
OOC @Eric Thunderfist - a fentebb írtak alapján tehát be van jelenleg csukva az iroda és a csata közvetlen helyszíne közötti ajtó?
Első kör
26 - Fuzz felpattan ülő helyzetéből, s körben kardot húz, felkészülve arra, hogy rácsapjon bármilyen mellette elhaladó démoni szarvakkal rendelkező lényre.
18 - Gábriel lapul.
16 - A gazella megugrik, és elnyargal előbb Fuzz, majd Gábriel mellett... (mindkettő readied attack belépéskor és AOO ellépéskor. Utána meglátjuk, meddig jut(ott)...)
OOC - igen, kint van a folyosón, de jó helyen is állt roll20-n, nem értem miért került délre 5 ft-et. Beraktam most oda, hogy hol tudom elképzelni (sarokban, ajtó beugróban) ahol jobban el tud bújni, de mivel az pont két kocka felére esne, ezért volt a baloldaliban, de semmiképp nem lent, annak mi értelme.
Azt hittem csak akkor tud csüngeni, ha van konkrétan mibe kapaszkodni, lásd goblinoknál a domborművek. Egyébként attól, hogy a kinézete denevér nem vagyok benne biztos, hogy kap ilyet, de ha igen, azt természetesen elfogadom plusznak
Akkor maradt az A verzió az itt leírtak szerint. Mindkettőnek van előnye-hátránya, A-val két támadás, B-vel viszont nehezebben jutna át, akkor A maradt.
C lett volna, hogy a move action részeként becsukja az ajtót, de akkor még képes lett volna megadni magát, s itt marad koloncnak...
Fuzz ready: AC15,dmg:4
Fuzz aoo: AC18,dmg:5
G. eseten a +2-t hozzaadta mivel rejtozve volt, bar ha errol jon az antilop abbol az iranybol lehet nincs rejtozvenek minosulve. De mivel elobb jott 18-nal atigazithatta a figyelmet keletre, sot akar mozoghatott is volna annyit.
Gabriel ready: AC12, dmg:3
Gabriel aoo: AC19, dmg:2