(03-09-2018, 06:42 PM)Konyak Wrote: attack [1d20+4] = 19+4 = 23 damage [2d4+6] = 5+6 = 11
Konyak kiuti (nonlethal) Belakot majd megszolal.
- Tartsuk meg eletben, majd ha a lany magahoz ter akkor bizonyithatja, hogy lerazta magarol a kontrollt.
OOC - Bár nem LG csak CG, de valamiért a kivégzést nem érzi helyesnek Fuzz, más lett volna ha csatában elesik, vagy menekülés közben. Persze ha valaki önként bevállalja, félrenéz.
Igen, tartsuk. - pattan fel Fuzz, ha Belák elájult - Át kellene adni a tölgybuckai hatóságoknak, csak nem tudom elég erősek-e hozzá, hogy kordában tartsák. Meg ki tudja mennyi időre ítélik el. Végülis, ha a kontrollt tényleg nem lehetne megszüntetni, akkor ezt vehetjük úgy, hogy ő ölte meg a lovagot és a lányt is, hiszen "zombit" csinált belőlük. Illetve a bestiák és goblinok által elkövetett gyilkosságokért is felelős lehet. Ez talán elégséges bűn, ha nem is veszik figyelembe a nagyobb távú gonosz tervét.
Szerintem vigyük be a szobába és a lányt hozzuk ki inkább ide a helyére, vagy bent őrizzük továbbra is mindkettőt, amíg a lány fel nem ébred, s majd akkor kihozzuk, ha kell. Én utóbbit támogatom. (szájpecek visszakerül Beláknak)
Őrködés korábbi terv szerint mehet tőlem, bármi is volt, de lehet más is, lényeg, hogy Fuzznak kell a 8 óra egyben.
Vállalja azt is, hogy elsőnek alszik 8 órát Áthelyezem, hol alszik majd.