02-01-2018, 08:54 AM
(This post was last modified: 02-01-2018, 08:56 AM by DM Surranó.)
elgondolkodtató, logikus is, de nem mulatságos. Szerintem az AB-ben pont az a poén, hogy akkor is ki tudod varázsolni belőle a taknyot, ha jó sose sül ki belőle. Ugyanezen érvvel a "Cause Mishap" se működik, ha egyéb feltételek hiányoznak? Egy barbár nem tud félbetörni egy pálcát? (erre mondjuk adnék cause mishap-re +30-at és cha helyett str bónusz számít bele)
Javaslatom: Kérdezzünk meg még egy DM-et, hogy szerinte elsülhet-e mishap, ha nem sülhet el jó. Aki pártjára @DM Rodrick áll, azt használjuk mind a három játékban. Na? (hint: nekem megéri mindenképp őmellé állni, mert Korgnak nincs UMD-je, Biilë-nek meg van)
Tehát:
A) az AB megelőzi a UW-t. Ha az AB mishap, akkor úgy is az, ha az UW egyébként sikertelen lett volna.
B) az UW megelőzi az AB-t. Ha az UW nem sikerült, akkor nem lehet mishap sem.
Javaslatom: Kérdezzünk meg még egy DM-et, hogy szerinte elsülhet-e mishap, ha nem sülhet el jó. Aki pártjára @DM Rodrick áll, azt használjuk mind a három játékban. Na? (hint: nekem megéri mindenképp őmellé állni, mert Korgnak nincs UMD-je, Biilë-nek meg van)
Tehát:
A) az AB megelőzi a UW-t. Ha az AB mishap, akkor úgy is az, ha az UW egyébként sikertelen lett volna.
B) az UW megelőzi az AB-t. Ha az UW nem sikerült, akkor nem lehet mishap sem.