01-19-2018, 04:00 PM
(01-18-2018, 09:08 AM)DM Surranó Wrote: A ligetben... (Eric, Erki, Arkus. Többieknek spoiler.)Eric elfojt egy káromkodást magában, majd még mindig bosszús hangon kérdezi a nő felé intve:És vele mi a helyzet?
Arkus gyanakodva szemléli Eric-et, mintha azt próbálná kitalálni, hogy lázas-e, mert sérülést hirtelenjében nem lát rajta.
- Bélák a halál szélén, eszméletlen - mondja, inkább gépiesen, mint érvként, miközben a törppel a foglyokhoz mennek.
- És kapott Konyaktól egy bónusz altatót - toldja meg Erki, aki az utolsó szavakat hallotta az ajtóból. - hova rohantak a többiek? - teszi hozzá, valószínűleg nem hallotta a lényeget.
Az Eric számára is nyilvánvaló, hogy hathatós segítség nélkül aligha fog még másnap is talpra állni a druida, de hogy mennyire van oda, azt Erki világítja meg:
- Szerintem Pelor magához térítheti, de csak ha teljes fényével ránk ragyog.
OOC - átszámolom majd, hogy kinek hány spell-je ill channel-je van, de szerintem a két papnál biztos van összesen elég gyógyerő, hacsak nem vagytok extra pechesek és minden d6 meg d8 egyre jön ki
A válasz után (attól függetlenül): A többiek szerintem elmentek becsukni a legközelebbi ajtókat, hogy lassítsák a goblinokat. De már vissza kellett volna érniük.