01-14-2018, 01:28 PM
Fuzz megtorpan és visszafordul egy pillanatra, amikor Eric elkezd beszélni, s beszélni, de kb. felét hallgatja csak meg a szövegnek ("...Dyrra sok sebet kapott nagyon gyorsan..."), amikor közbevág "Akkor menjünk! Gyorsan!" s már rohan is tovább felfelé a lépcsőn (vagy lefelé?). Futás közben még lehet hallja a maradék szöveg egy részét, de közben egy pillanatra elgondolkodik azon, hogy vajon hallotta-e már a törpöt korábban ilyen sokat beszélni. Legalábbis most nagyon hosszúnak tűnik neki minden pillanat. Aztán össze-vissza kavarognak a fejében a bűntudattal teli gondolatok miközben megy Gábriel után. "Jaj, mit tettem, én küldtem őket a foglyokért. De megyünk, s máris megmentjük. Lehet mégis nekem kellett volna előbb felderíteni a terepet? Dehát a meggondolatlan cselekedetek azaz én asztalom. Volt. Lehet átragadt Dyrrara vagy miért bocsátkoztak harcba? Vissza kellett volna jönniük amint ellenséget látnak, hiszen tudták, hogy a goblinok a rejtőzködés mesterei. Bár igaz, volt, hogy Dyrra máskor is észnélkül ment előre a csatában, de akkor is az én felelősségem. Nem lett volna szabad elküldenem. " - szomorodik el, majd az érzelmei átcsapna haragba. "A szemét goblinok, megszegték a békét (nem mintha mi nem terveztük volna, de akkoris)! Ezt mostmár nem ússzák meg! Túl sok bajunk volt már velük, végleg kiűzzük innen őket és átadjuk a vezérük fejét a koboldoknak !"