01-13-2018, 07:52 PM
(01-13-2018, 03:18 PM)Fuzz Wrote: Feltéve, hogy Fuzz is hallja Eric beszámolóját a nyugati ajtónál, de gondolom igen. A szöveg végére feltehetően oda is ér (80láb futás).
Csapda? Hol? Hogyan? - teszi fel Fuzz a kédéseket zavarodottan, hadarva, de a válaszokat meg sem várva folytatja is - Gyerünk, mentsük meg! Gyorsan! - nem igazán fogta még fel Eric szavainak a lényegét, s azzal indul is Gábriel után, aki repül előre felderíteni
A talicska mögött volt az egyik, a másik néhány lábnyira a fal mellett. Azt hittük, csak ketten vannak, így amikor lövöldözni kezdtek, lerohantuk őket. Én a fal mellettit rúgtam fel, közben Dyrra elkapta a talicska mögöttit. De ekkor a teremben rejtőző többi goblin meg hobgoblin, meg az éppen fentről leugrálók hátbatámadtak bennünket. Megpróbáltunk visszavonulni a folyosóra, közben jelentősen aprítva a rohadékokat, ám egyre csak jöttek és Dyrra sok sebet kapott nagyon gyorsan. Próbáltam fedezni, de túl gyorsan túl sok vért vesztett. Éppen csak sikerült az ajtóig visszaérnünk. Ám az a nagy darab hobgoblin, amivel Konyak már odafent sem bírt el, odaért. Megpróbáltam egy időre lebénítani, hogy Dyrra ihasson a gyógyitalból, de nem sikerült. Így aztán csak annyi ereje maradt, hogy hősiességével fedezze a menekülésemet. Ha maradok, nem lett volna, aki hírt hoz a történtekről, és még kevesebb esélyetek lenne ellenük. A druida hol van? Azonnal beszélni akarok vele! Ti addig készüljetek a vendégek fogadására! Túlerőben lesznek.