12-04-2017, 12:56 PM
2. Mivel mondtad hogy nem tudja mi a total defense, igy abban maradtunk, hogy vedje magat ahogy tudja, de egyelore ne tamadjon. Azt hittem egyertelmu tovabbra is, hogy vagy lep es tamad vagy lep es vedekezik tovabb addig. Mivel nem volt benne, hogy odamegy a varazslono melle h megtamadja, csak provokalni akart, hogy ra figyeljenek amig a tobbiek ideernek. Ha nem volt egyertelmu a cel a kezdetektol, akkor termeszetesen DM dont.
3. b) eddig Fuzz uzengetett mentalis kapcsolaton keresztul any time free actionkent - legalabbis azt hittem (29-nel uzent, 8-ra odaert )
4. Nem tervezett most rohamot, sztem arrol nem volt mar szo miota atmentunk korbe, elotte tervezett lesbol, de azt nem tudott akkor. Most csak kozelebb ment beszelgetni ahogy kertek. Lasd 2-es pont, azzal a titkolt szandekkal, h lassuk mit regalnak, s ahogy varhato volt tamadtak.
3. b) eddig Fuzz uzengetett mentalis kapcsolaton keresztul any time free actionkent - legalabbis azt hittem (29-nel uzent, 8-ra odaert )
4. Nem tervezett most rohamot, sztem arrol nem volt mar szo miota atmentunk korbe, elotte tervezett lesbol, de azt nem tudott akkor. Most csak kozelebb ment beszelgetni ahogy kertek. Lasd 2-es pont, azzal a titkolt szandekkal, h lassuk mit regalnak, s ahogy varhato volt tamadtak.